Spinat- og ricottatortelloni på tomatlavasauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Spinat- og ricottatortelloni på tomatlavasauce

med chiliolie og frisk mozzarella

I dag kan du tage børnene med i køkkenet, for vi skal have friske tortelloni med ricotta og spinat på en bund af lavafarvet tomatsauce! Ovenpå kommer der cherrytomater og frisk mozzarella, og hvis man er rigtig modig, kan man få den fulde vulkanoplevelse ved at dryppe sin pasta med vores hjemmelavede chiliolie med chiliflager og frisk hvidløg.

Tags:
Børnevenlig
Blenderopskrift
Allergener:
Gluten
Mælk
Hvede
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Spinat- og ricottatortelloni

(Indeholder: Gluten, Mælk, Hvede, Æg Kan indeholde spor af: Soja, Selleri, Krebsdyr, Fisk, Bløddyr, Sennep, Nødder)

1 g

Hakkede tomater

½ stk

Peberfrugt

1 stk

Løg

1 g

Oregano, tørret

1 pakke

Mozzarella

(Indeholder: Mælk)

125 g

Cherrytomater

2 stk

Hvidløgsfed

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olie til chiliolie

¼ tsk

Salt til chiliolie

1 spsk

Olie til stegning

2 dl

Vand til sauce

1 spsk

Smør til sauce

1 tsk

Sukker til sauce

½ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3708 kJ
Kalorier (kcal)886 kcal
Fedt47.2 g
Mættet fedt16.9 g
Kulhydrat82.4 g
Sukker24.2 g
Protein29.6 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Hak løg og hvidløg fint.

Skær peberfrugt i 1 cm tern.

2

Bland chiliflager, olivenolie, halvdelen af hvidløg og salt i en lille skål.

Hæld væde fra mozzarella, og dup tør med køkkenrulle.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

3

Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på mellemhøj varme.

Steg løg, peberfrugt, oregano og resterende hvidløg i 2-3 min, eller indtil let bløde.

Tilsæt hakkede tomater, vand, smør, sukker, salt og et nip peber, og kog i 3-4 min.

Kog pasta
4

Kog pasta i 1-2 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.

Halver cherrytomater.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

5

Blend tomatsauce glat med en stavblender, og krydr med et nip salt og peber.

TIP: Hvis du ikke har en blender, kan du bare springe det over i opskriften.

6

Anret tomatlavasauce i dybe tallerkener, og top med pasta, cherrytomater og mozzarella revet i mindre stykker.

Dryp voksentallerkenerne med chiliolie.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image