Skip to main content
Nem indisk krydret ørred

Nem indisk krydret ørred

med ingefærris og agurkeyoghurt

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Synes du at det er besværligt og tidskrævende at tilberede fisk? Så vil du skifte mening efter at have prøvet denne lynopskrift, som giver dig det skønneste måltid på under en halv time. Vi steger ørred med indiske krydderier, og serverer den med ingefærris med gulerod, spinat, cashewnødder, smør og en kølende agurkeyoghurt.

Tags:
Hvedefri
Hurtig
Lynhurtig
Allergener:
Æg
Sennep
Fisk
Nødder
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

250 g

Ørred

150 g

Jasminris

20 g

Cashewnødder

1 stk

Agurk

30 g

Spinat

75 g

Yoghurt

1 pose

Mynte

4 g

Mild Mahal

1 stk

Gulerod, Julienne

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til dressing

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Smør til ris

Næringsindhold

Energi (kJ)2852 kJ
Kalorier (kcal)682 kcal
Fedt28.1 g
Mættet fedt7.6 g
Kulhydrat71.1 g
Sukker5.7 g
Kostfibre3.5 g
Protein34.3 g
Salt3.5 g
Calcium12.8 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris, Ginger Ninja og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

Steg fisk
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og Mild Mahal.

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min.

Vend fisk, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav agurkeyoghurt
3

Imens, skyl spinat.

Hak agurk fint.

Bland yoghurt, agurk og salt i en mellemstor skål.

Tilsæt gulerod, spinat, cashewnødder og smør i gryden med færdig ris, og vend sammen lige inden servering.

Server
4

Anret ris, fisk og agurk på tallerkener.

Top med mynte.

TIP: Spring mynten over, eller brug mindre, hvis du ikke er til smagen.