Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Synes du at det er besværligt og tidskrævende at tilberede fisk? Så vil du skifte mening efter at have prøvet denne lynopskrift, som giver dig det skønneste måltid på under en halv time. Vi steger ørred med indiske krydderier, og serverer den med ingefærris med gulerod, spinat, cashewnødder, smør og en kølende agurkeyoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
5 g
Ginger Ninja
250 g
Ørred
150 g
Jasminris
20 g
Cashewnødder
1 stk
Agurk
30 g
Spinat
75 g
Yoghurt
1 pose
Mynte
4 g
Mild Mahal
1 stk
Gulerod, Julienne
¼ tsk
Salt til dressing
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til fisk
1 spsk
Smør til ris
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris, Ginger Ninja og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og Mild Mahal.
Steg med skindsiden nedad i 3-4 min.
Vend fisk, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, skyl spinat.
Hak agurk fint.
Bland yoghurt, agurk og salt i en mellemstor skål.
Tilsæt gulerod, spinat, cashewnødder og smør i gryden med færdig ris, og vend sammen lige inden servering.
Anret ris, fisk og agurk på tallerkener.
Top med mynte.
TIP: Spring mynten over, eller brug mindre, hvis du ikke er til smagen.