Skip to main content
Hurtig misostegt svampetortelloni med ekstra kyllingestrimler
Hurtig misostegt svampetortelloni med ekstra kyllingestrimler

Hurtig misostegt svampetortelloni med ekstra kyllingestrimler

med finrevet ost, tomat og rucola

Skriger børnene efter mad? Så har du valgt den perfekte opskrift, for vi tryller nemlig yderst velsmagende aftensmad frem på under en halv time. Vi laver en 'one pot' tortelloni med portobello, hvidløg, tomat, fløde, ost og misopasta. Vi topper med frisk rucola og peberfrugt, og så er maden færdig.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Allergener:
Hvede
Æg
Gluten
Mælk
Selleri
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svampetortelloni

(Indeholder: Hvede, Æg, Gluten, Mælk Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

1 stk

Tomat

150 g

Portobello

75 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

2 stk

Hvidløgsfed

40 g

Rucola

4 g

Bouillon

(Indeholder: Selleri)

10 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

15 g

Misopasta

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

½ stk

Peberfrugt

300 g

Kyllingebryststrimler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

1 dl

Vand til sauce

2 spsk

Smør til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3835 kJ
Kalorier (kcal)917 kcal
Fedt46.1 g
Mættet fedt22 g
Kulhydrat67.9 g
Sukker12.6 g
Protein57.6 g
Salt4 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak tomat og svampe groft.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg kylling med salt i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Steg svampe
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Lav sauce
3

Tilsæt tomat, kylling, madlavningsfløde, bouillon, misopasta, finrevet ost, vand, tortelloni og smør, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet og 'al dente'.

Imens, skyl rucola.

Hak peberfrugt groft.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!

Server
4

Anret tortelloni i dybe tallerkener.

Top med rucola, peberfrugt og eventuelt en smule olivenolie.