Oplev det luksuriøse i at spise hjemme med vores Pandestegte andebryst og rødvinssauce. Denne premium-ret kombinerer ingredienser i topniveau med trin, der er nemme at følge, hvilket gør det nemt at skabe et måltid, der både imponerer og smager himmelsk.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
400 g
Små kartofler
1 stk
Kørvel
10 g
Pinjekerner
(Kan indeholde spor af: Hvede, Sesam, Rug, Jordnødder, Spelt, Gluten, Nøtter, Byg, Havre)
1 stk
Zucchini
40 g
Rucola
1 stk
Citrusfrugt
340 g
Andebryst, sous vide
60 g
Rødvinssauce
(Indeholder: Sulfitter)
75 g
Radiser
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Smør til kartofler
1 spsk
Smør til sauce
1 spsk
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
Tag andebryst ud af køleskabet.
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.
Imens, opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist pinjekerner i 2-3 min, eller indtil gyldne.
Overfør til en lille skål.
Imens, skyl rucola.
Halver citrusfrugt.
Skær radiser i tynde skiver.
Skræl zucchini til lange, tynde bånd.
Bland rucola, radiser, zucchini, pinjekerner, et skvæt citrusfrugtsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Rids fedtsiden på kryds og tværs med 1 cm mellemrum, dup tør med køkkenrulle, og krydr med et stort nip salt.
Placer andebryst med fedtsiden nedad i samme stegepande på høj varme, og steg i 3 min, eller indtil gylden.
Sænk til middel varme, vend andebryst, og steg videre i 1 min, eller indtil gennemvarmet.
Imens, hak kørvel groft.
Vend kørvel og smør i gryden med kartofler.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt rødvinssauce, smør, vand, salt og et nip peber, og kog i 1 min, eller indtil gennemvarmet.
Skær andebryst i skiver.
Anret andebryst, kartofler og salat på tallerkener.
Server med rødvinssauce.