Skip to main content
Gyldenstegt andebryst og rødvinssauce
Gyldenstegt andebryst og rødvinssauce

Gyldenstegt andebryst og rødvinssauce

med kørvelkartofler og zucchinisalat

Oplev det luksuriøse i at spise hjemme med vores Pandestegte andebryst og rødvinssauce. Denne premium-ret kombinerer ingredienser i topniveau med trin, der er nemme at følge, hvilket gør det nemt at skabe et måltid, der både imponerer og smager himmelsk.

Allergener:
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

1 stk

Kørvel

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde spor af: Hvede, Sesam, Rug, Jordnødder, Spelt, Gluten, Nøtter, Byg, Havre)

1 stk

Zucchini

40 g

Rucola

1 stk

Citrusfrugt

340 g

Andebryst, sous vide

60 g

Rødvinssauce

(Indeholder: Sulfitter)

75 g

Radiser

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Smør til kartofler

1 spsk

Smør til sauce

1 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3309 kJ
Kalorier (kcal)791 kcal
Fedt51.6 g
Mættet fedt17.3 g
Kulhydrat44.8 g
Sukker9.8 g
Protein35.9 g
Salt2.1 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Tag andebryst ud af køleskabet.

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. 

Krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.

 Rist pinjekerner
2

Imens, opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. 

Rist pinjekerner i 2-3 min, eller indtil gyldne. 

Overfør til en lille skål.

Lav salat
3

Imens, skyl rucola.

Halver citrusfrugt.

Skær radiser i tynde skiver.

Skræl zucchini til lange, tynde bånd.

Bland rucola, radiser, zucchini, pinjekerner, et skvæt citrusfrugtsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Steg andebryst
4

Rids fedtsiden på kryds og tværs med 1 cm mellemrum, dup tør med køkkenrulle, og krydr med et stort nip salt.

Placer andebryst med fedtsiden nedad i samme stegepande på høj varme, og steg i 3 min, eller indtil gylden.

Sænk til middel varme, vend andebryst, og steg videre i 1 min, eller indtil gennemvarmet.

Lav sauce
5

Imens, hak kørvel groft.

Vend kørvel og smør i gryden med kartofler.

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt rødvinssauce, smør, vand, salt og et nip peber, og kog i 1 min, eller indtil gennemvarmet.

Skær andebryst i skiver.

Server
6

Anret andebryst, kartofler og salat på tallerkener.

Server med rødvinssauce.