Middelhavsinspireret grøntsagspasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavsinspireret grøntsagspasta

Middelhavsinspireret grøntsagspasta

med cremet ricottasauce og purløg

En fantastisk alt-i-en ret, med masser af smage og farver. Den lækre sauce indeholder masser af herlige grøntsager, zucchini, champignon, tomat og hvidløg. Saucen blandes med pasta i gryden, så der bliver mindre opvask! Vi topper med revet mozzarella og purløg, for at give retten et ekstra twist!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Zucchini

200 g

Champignon

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Tomat

1 pose

Purløg

4 g

Middelhavsdrøm

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

250 g

Tagliatelle

(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)727 kcal
Energi (kJ)3040 kJ
Fedt33.7 g
Mættet fedt18.5 g
Kulhydrat80.86 g
Sukker8.5 g
Protein26.3 g
Salt2.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 2 cm tern. Skær svampe i tynde skiver. Hak tomat groft. Snit purløg fint. Pres eller hak hvidløg fint.

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Tilsæt svampe, og steg i 2-3 min. Skru ned til middel varme. Tilsæt zucchini, krydr med et nip salt* og peber*, og steg under omrøring i 4-5 min, eller indtil gylden. Overfør til en skål.

Kog pasta
3

Kom pasta i gryden med kogende vand*, og kog i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra. Kom pasta tilbage i gryden, og vend eventuelt med en smule olivenolie*.

Lav sauce
4

Opvarm olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt tomat, hvidløg og Middelhavsdrøm, og steg i 2-4 min. Skru ned til lav varme. Tilsæt grøntsagsbouillon, ricotta, crème fraiche [1/2 pakke, 2P] og pastavand. Tilsæt halvdelen af purløg, og krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt zucchini, svampe og pasta, og vend sammen. Tilsæt smør* [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med finrevet ost og resterende purløg.