Der findes tusindvis af opskrifter på carbonara, men kun én Paul. Den cremede struktur i Pauls hurtige carbonara fremhæver den sprøde bacons salthed og forener sig perfekt med ‘al dente’ tagliatelle. Serveres sammen med en sød appelsinsalat og valnødder, der giver en vidunderlig frisk eftersmag. Nævnte vi, at den kun tager 20 minutter at lave?
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
40 g
Pecorino Romano-ost
1 stk
Appelsin
70 g
Rucola
20 g
Valnødder
1 pose
Kruspersille
15 ml
Balsamico
250 g
Tagliatelle
(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)
2 stk
Hvidløgsfed
140 g
Bacon, tern
3 stk
Æg
Bring en gryde med vand* i kog. Riv pecorino fint. Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bacon i 5-6 min. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min.
Bland æg* [2 stk, 2 pers. | 4 stk, 4 pers.] i en skål. Tilsæt æggeblomme fra resterende æg* [1 stk, 2 pers. | 2 stk, 4 pers.]. Tilsæt et stort nip salt* og 1/2 pecorino, og pisk sammen.
Skræl appelsin, og skær i 1 cm tern. Hak valnødder groft. Hak persille groft. Bland balsamico, en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en skål. Tilsæt appelsin, valnødder og rucola, og vend sammen.
Kog pasta i 2-3 min. Tag panden med bacon af varmen. Gem en smule pastavand [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.]. Si vand fra pasta, og vend i panden med bacon.
Tilsæt ægblanding og pastavand. Vend sammen i 1 min, eller indtil pastaen er helt dækket. Smag til med salt* og peber*.
Anret pasta i dybe tallerkener. Krydr med friskkværnet peber*, og top med persille og resterende pecorino. Server med salat.