topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pasta carbonara

Pasta carbonara

med bacon, appelsin- & valnøddesalat

Der findes tusindvis af opskrifter på carbonara, men kun én Paul. Den cremede struktur i Pauls hurtige carbonara fremhæver den ​sprøde bacons salthed og forener sig perfekt med ‘al dente’ tagliatelle. Serveres sammen med en sød appelsinsalat og valnødder, der giver en vidunderlig frisk eftersmag. Nævnte vi, at den kun tager 20 minutter at lave?

Allergener:
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

40 g

Pecorino Romano-ost

1 stk

Appelsin

70 g

Rucola

20 g

Valnødder

1 pose

Kruspersille

15 ml

Balsamico

250 g

Tagliatelle

(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

2 stk

Hvidløgsfed

140 g

Bacon, tern

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 stk

Æg

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)533 kcal
Energi (kJ)2231 kJ
Fedt17.08 g
Mættet fedt3.6 g
Kulhydrat75.31 g
Sukker3.1 g
Protein23.27 g
Salt0.4 g

Fremgangsmåde

Steg bacon
1

Bring en gryde med vand* i kog. Riv pecorino fint. Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bacon i 5-6 min. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min.

Lav ægblanding
2

Bland æg* [2 stk, 2 pers. | 4 stk, 4 pers.] i en skål. Tilsæt æggeblomme fra resterende æg* [1 stk, 2 pers. | 2 stk, 4 pers.]. Tilsæt et stort nip salt* og 1/2 pecorino, og pisk sammen.

Forbered salat
3

Skræl appelsin, og skær i 1 cm tern. Hak valnødder groft. Hak persille groft. Bland balsamico, en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en skål. Tilsæt appelsin, valnødder og rucola, og vend sammen.

Kog pasta
4

Kog pasta i 2-3 min. Tag panden med bacon af varmen. Gem en smule pastavand [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.]. Si vand fra pasta, og vend i panden med bacon.

Tilsæt ægblanding
5

Tilsæt ægblanding og pastavand. Vend sammen i 1 min, eller indtil pastaen er helt dækket. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Krydr med friskkværnet peber*, og top med persille og resterende pecorino. Server med salat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image