
Så blev det tid til at grille, og i aften har laks hovedrollen på grillen. Stegt laks og honning-sennepsdressing og panzanellasalat med sprød bacon er en vidunderlig ret, der byder på perfekt kontrast i smag og tekstur på tallerkenen. Vi springer kartofler over i aften, og lader de lækre brødcroutoner i panzanellasalaten sørge for, at alle bliver mætte!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Zucchini
1 stk
Baguette
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)
62.5 g
Bacon, skiver
250 g
Cherrytomater
1 pose
Basilikum
250 g
Laksefilet
(Indeholder: Fisk)
2 g
Groftmalet peber
40 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder: Sennep, Sulfitter, Æg)
6 g
Grov sennep
(Indeholder: Sennep)
40 g
Rucola
20 g
Italiensk hård ost, høvlet
(Indeholder: Mælk)
1 spsk
Olivenolie (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær peberfrugt og zucchini i 2 cm tern.
Fordel i den ene side på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Riv brød i mindre stykker, og fordel i den anden side. Dryp med olivenolie [1 spsk I 2 spsk], og krydr med et nip salt og peber.
Bag i ovnen i 10-20 min.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon [1/2 pakke, 2P] i 4-5 min, eller indtil gylden og sprød, og overfør til en tallerken.
Halver cherrytomater.
Hak basilikum groft.
GRILL: Fordel bacon på grillen, og grill i 2-3 min på hver side.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme. Dub laks tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt og groftmalet peber. Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gennemstegt. Overfør til en tallerken.
GRILL: Pensl laks med olivenolie inden den krydres. Grill med skindsiden nedad i 6-8 min. Vend laks, og grill videre i 1-2 min, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en foliepakke.
TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Bland honning-sennepsdressing, sennep [1/2 pakke, 2P], olivenolie [1 spsk | 2 spsk], et nip salt og resterende groftmalet peber i en lille skål.
Skær bacon i 2 cm tern.

Skyl rucola under koldt vand i et dørslag.
Bland peberfrugt, zucchini, croutoner, basilikum, rucola, cherrytomater, halvdelen af bacon og halvdelen af høvlet ost i en stor skål.
Krydr med et nip salt og peber.

Anret laks og panzanellasalat på tallerkener.
Drys med resterende bacon og høvlet ost.
Top med resterende dressing.