Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Flødekartofler er et fantastisk tilbehør til mange retter. Med vores nemme opskrift, er de hurtigt klar til at komme på bordet. Kartofler, fløde, hvidløg, timian, kyllingebouillon og ost passer sig selv i ovnen og vil garanteret glæde hele familien.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
8 g
Kyllingebouillon
2 stk
Hvidløgsfed
80 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
500 g
Kartofler
300 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 pose
Timian
½ tsk
Salt til sauce
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær kartofler (uskrællet) i 1/2 cm skiver.
Kog i 8 min, indtil næsten gennemkogt, og hæld vand fra.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Pluk timian.
Bland madlavningsfløde, hvidløg, timian, kyllingebouillon, salt og et nip peber i en lille skål.
TIP: Hold længst oppe på timianstilken, og træk dine fingre ned langs stilken for at frigøre bladene.
Tilsæt flødeblanding i gryden med kartofler, vend sammen, og overfør til et ildfast fad.
Drys med finrevet ost.
Bag i 15 min, indtil kartofler er gennemtilberedt, og ost er gylden.
Server flødekartofler.