Cremet tomat- og grøntsagssuppe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet tomat- og grøntsagssuppe

Cremet tomat- og grøntsagssuppe

med gruyère-ostebrød og ristede pinjekerner

Forkæl dig selv med vores uimodståelige Cremet tomat- og grøntsagssuppe. En varmende og mættende suppe krydret med vores egen krydderiblanding, Mamas Favorit, som i klassisk italiensk stil toppes med gyldne pinjekerner, persille og fraiche. Server med sprøde ostebrød med revet gruyére.

Allergener:
Mælk
Soja
Selleri
Æg
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 g

Hakkede tomater

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder: Soja)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

1 stk

Gulerod

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Baguette

(Indeholder: Hvede, Gluten)

50 g

Revet Gruyere

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Bredbladet persille

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde spor af: Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

2 dl

Vand til suppe

¼ tsk

Salt til suppe

1 spsk

Smør til brød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3324 kJ
Kalorier (kcal)795 kcal
Fedt54.3 g
Mættet fedt30.6 g
Kulhydrat58.6 g
Sukker17.8 g
Protein19.7 g
Salt4 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Hak gulerod, løg og hvidløg fint.

Hak persille groft.

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.

Steg gulerod og løg i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt hvidløg, Mamas Favorit og et nip salt og peber, og svits i 30 sek, eller indtil velduftende.

Lav suppe
3

Tilsæt hakkede tomater, madlavningsfløde, vand, Worcestershire sauce, grøntsagsbouillon, salt og et nip peber, og bring i kog.

Sænk til middellav varme, dæk til med låg, og lad simre i 8-10 min, eller indtil gulerødderne er møre.

TIP: Blend den færdige suppe, hvis du vil have den mere cremet.

Lav ostebrød
4

Imens, skær brød i skiver, og smør med et tyndt lag smør.

Top med gruyère.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 5-6 min, eller indtil osten er smeltet.

Rist pinjekerner
5

Opvarm en lille stegepande på middelhøj varme.

Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Server
6

Anret suppe i skåle.

Top med pinjekerner, persille og fraiche.

Server med gruyère-ostebrød.