Tag på en kulinarisk rejse til Sydeuropa og middelhavet med vores Chorizopaella med græsk ost. Denne herlige paella er fuld af vibrerende smag og friske ingredienser, perfekt til en lækker middag ud over det sædvanlige.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
120 g
Chorizo, ternet
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Peberfrugt
75 g
Grønne bønner
150 g
Risottoris
10 g
Kyllingefond
60 g
Calabresepesto
50 g
Græsk ost
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Bredbladet persille
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til grøntsager
5 dl
Vand til ris
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg chorizo i 5-6 min, eller indtil sprød og genemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Skær ender af grønne bønner.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.
Svits løg og peberfrugt med salt i 2-3 min, eller indtil bløde.
Tilsæt ris og hvidløg og svits i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt calabresepesto, kyllingefond, vand og et nip salt, og bring i kog. Kog under låg på middellav varme i 15 min.
Imens, hak persille fint.
Tilsæt grønne bønner til stegepanden, dæk med låg, og kog i 5 min, eller indtil vandet er fordampet og risen er færdig.
Fjern låget, skru op på høj varme, og lad stege i 1-2 min, eller indtil bunden er sprød.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis risen ikke er færdigkogt.
Top paella med persille, chorizo og smuldret græsk salatost.