Spansk chorizopaella med græsk ost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spansk chorizopaella med græsk ost

Spansk chorizopaella med græsk ost

med grønne bønner og calabresepesto

Tag på en kulinarisk rejse til Sydeuropa og middelhavet med vores Chorizopaella med græsk ost. Denne herlige paella er fuld af vibrerende smag og friske ingredienser, perfekt til en lækker middag ud over det sædvanlige.

Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

120 g

Chorizo, ternet

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Peberfrugt

75 g

Grønne bønner

150 g

Risottoris

10 g

Kyllingefond

60 g

Calabresepesto

50 g

Græsk ost

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

5 dl

Vand til ris

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3064 kJ
Kalorier (kcal)732 kcal
Fedt34.5 g
Mættet fedt13.6 g
Kulhydrat77.3 g
Sukker11.4 g
Protein25.4 g
Salt4.1 g

Fremgangsmåde

Steg chorizo
1

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg chorizo i 5-6 min, eller indtil sprød og genemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Forbered grøntsager
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Skær ender af grønne bønner.

Lav paella
3

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Svits løg og peberfrugt med salt i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt ris og hvidløg og svits i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt calabresepesto, kyllingefond, vand og et nip salt, og bring i kog. Kog under låg på middellav varme i 15 min.

Forbered persille
4

Imens, hak persille fint.

Tilsæt grønne bønner
5

Tilsæt grønne bønner til stegepanden, dæk med låg, og kog i 5 min, eller indtil vandet er fordampet og risen er færdig.

Fjern låget, skru op på høj varme, og lad stege i 1-2 min, eller indtil bunden er sprød.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis risen ikke er færdigkogt.

Server
6

Top paella med persille, chorizo og smuldret græsk salatost.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image