Gardevoir er en elegant hvid og grøn Pokémon, og derfor er dette måltid selvfølgelig også holdt elegant, hvidt og grønt. Vi ovnbager smagfuld torsk, og serverer den med en aromatisk sauce af grøn karry og kokosmælk, forårsløgsris og en frisk, regnbuefarvet myntesalat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Langkornede hvide ris
250 g
Torsk
(Indeholder: Fisk)
20 g
Grøn karrypasta
90 ml
Kokosmælk
1 stk
Forårsløg
1 stk
Æble
½ stk
Agurk
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Mynte
1 stk
Gulerod
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til fisk
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Smør til sauce
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Overfør til et ildfast fad med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, skær æble i tynde, halve skiver.
Skræl agurk og gulerod til lange, tynde bånd.
Hak mynte fint.
Halver citrusfrugt.
Bland æble, agurk, gulerod, mynte, et skvæt citrusfrugtsaft og salt i en stor skål.
Smelt smør i en mellemstor gryde på middelhøj varme.
Svits karrypasta i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt kokosmælk, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.
Snit forårsløg fint.
VIGTIGT: Denne opskrift bruger halvdelen af mængden af nogle ingredienser - tjek ingredienslisten!
Vend forårsløg i ris lige inden servering.
Anret fisk, salat og ris på tallerkener.
Top fisk med sauce.