Skip to main content
Thailandsk grøn karry og rumpsteak

Thailandsk grøn karry og rumpsteak

med aubergine og frisk chili

Vores Thailandske grønne karry og rumpsteak bringer Thailands autentiske og livlige smage direkte ind i dit køkken – perfekt, når du har lyst til noget eksotisk og anderledes. Og i denne premiumret har vi ikke sparet på noget - så du får en fyldig grøn karry, perfekt stegt rumpsteak og luftige jasminris. Den friske chili, forårsløg og limebåde er prikken over i'et!

Tags:
Hvedefri
Mælkefri
Allergener:
Soja
Pesce

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Rumpsteak

180 ml

Kokosmælk

1 stk

Aubergine

1 stk

Peberfrugt

40 g

Grøn karrypasta

1 tsk

Ingefær

½ stk

Rød chili

30 g

Fish sauce

1 stk

Lime

1 stk

Forårsløg

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Kyllingebouillon

150 g

Jasminris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

2 dl

Vand til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3088 kJ
Kalorier (kcal)738 kcal
Fedt27.3 g
Mættet fedt16.1 g
Kulhydrat80.6 g
Sukker13.3 g
Kostfibre7.2 g
Protein40.7 g
Salt9.8 g
Potassium225 mg
Calcium21.3 mg
Iron0.9 mg

Fremgangsmåde

1

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt.

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

2

Imens, skær aubergine og peberfrugt i 2 cm tern.

Riv ingefær (uskrællet) og hvidløg fint.

Snit forårsløg fint.

3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg aubergine og peberfrugt med salt i 3-4 min, indtil bløde.

Tilsæt grøn karrypasta, ingefær og hvidløg, og steg videre i 30 sek, indtil velduftende.

Tilsæt kokosmælk, kyllingebouillon, fish sauce og vand.

Bring i kog, sænk til middel varme, og lad småkoge i 5-6 min.

4

Imens, opvarm en smule olivenolie i en anden stegepande på middelhøj varme. 

Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

5

Skær lime i både.

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Skær bøffer i tynde skiver. 

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis alle ikke er til stærk mad.

6

Kom hver portion ris i en lille skål, og pres let sammen. Placer en tallerken ovenpå, og vend på hovedet, så risen får form som en kuppel. Fortsæt med risen til resten af portionerne.

Anret grøn karry i dybe tallerkener, og top med bøffer.

Drys med chili og forårsløg.

Server med limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image