
Få det bedste ud af kylling med denne børnevenlige karry med spændende krydderiblanding og koriander. Sammen med ris og sød abrikoschutney lægger du en aromatisk smagseksplosion på middagsbordet i aften, og vi lover, at både børn og voksne vil tømme tallerkenerne!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Løg
280 g
Kyllingebryst
2 stk
Hvidløgsfed
stk
Agurk
1 pose
Koriander
150 g
Fraiche
1 stk
Gulerod
6 g
Goan Xacuti
50 g
Abrikoschutney
(Indeholder: Sennep)
100 g
Basmatiris
1 stk
Agurk, piccolo
3 dl
Vand

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Tilsæt ris, rør rundt, dæk til med låg, og sænk til lav varme. Kog ris i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Skær løg i tynde skiver. Skær gulerod i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Hak agurk fint. Skær kylling i 2 cm tern.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min, og stil til side på en tallerken.

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod og løg i 3-4 min. Tilsæt hvidløg og Goan xacuti (stærk!), og steg videre i 1 min. Sænk til lav varme, og tilsæt vand* [1 dl, 2 pers. | 2 dl, 4 pers.]. Tilsæt fraiche og kylling, og lad simre i 2-3 min.

Hak koriander groft.

Anret ris og kyllingekarry i dybe tallerkener. Top med agurk, abrikoschutney og koriander.