
Krydret kyllingekarry
med aprikoschutney & agurk
Få det bedste ud af kylling med denne børnevenlige karry med spændende krydderiblanding og koriander. Sammen med ris og sød abrikoschutney lægger du en aromatisk smagseksplosion på middagsbordet i aften, og vi lover, at både børn og voksne vil tømme tallerkenerne!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 stk
Løg
280 g
Kyllingebryst
2 stk
Hvidløgsfed
stk
Agurk
1 pose
Koriander
150 g
Fraiche
1 stk
Gulerod
6 g
Goan xacuti
50 g
Abrikoschutney
(Indeholder Sennep)
100 g
Basmatiris
1 stk
Agurk, piccolo
Ikke inkluderet i din måltidskasse
3 dl
Vand
Fremgangsmåde
Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Tilsæt ris, rør rundt, dæk til med låg, og sænk til lav varme. Kog ris i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.
Skær løg i tynde skiver. Skær gulerod i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Hak agurk fint. Skær kylling i 2 cm tern.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min, og stil til side på en tallerken.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod og løg i 3-4 min. Tilsæt hvidløg og Goan xacuti (stærk!), og steg videre i 1 min. Sænk til lav varme, og tilsæt vand* [1 dl, 2 pers. | 2 dl, 4 pers.]. Tilsæt fraiche og kylling, og lad simre i 2-3 min.
Hak koriander groft.
Anret ris og kyllingekarry i dybe tallerkener. Top med agurk, abrikoschutney og koriander.