HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKrydret Kyllingekarry
topBanner
Krydret kyllingekarry

Krydret kyllingekarry

med aprikoschutney & agurk

Børnevenlig

Få det bedste ud af kylling med denne børnevenlige karry med spændende krydderiblanding og koriander. Sammen med ris og sød abrikoschutney lægger du en aromatisk smagseksplosion på middagsbordet i aften, og vi lover, at både børn og voksne vil tømme tallerkenerne!

Tags:Hurtig
Allergener:mælksennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

280 g

Løg

50 g

Kyllingebrystfilet

3 dl

Hvidløgsfed

Agurk

Koriander

Fraiche

(Indeholdermælk)

Gulerod

Goan xacuti

Abrikoschutney

(Indeholdersennep)

Basmatiris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)792.6588 kJ
Kalorier (kcal)189.45 kcal
Fedt1.64 g
Mættet fedt0.4 g
Kulhydrat8.95 g
Sukker8.1 g
Protein33.8 g
Salt0.3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Tilsæt ris, rør rundt, dæk til med låg, og sænk til lav varme. Kog ris i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skær løg i tynde skiver. Skær gulerod i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Hak agurk fint. Skær kylling i 2 cm tern.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min, og stil til side på en tallerken.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod og løg i 3-4 min. Tilsæt hvidløg og Goan xacuti (stærk!), og steg videre i 1 min. Sænk til lav varme, og tilsæt vand* [1 dl, 2 pers. | 2 dl, 4 pers.]. Tilsæt fraiche og kylling, og lad simre i 2-3 min.

5

Hak koriander groft.

6

Anret ris og kyllingekarry i dybe tallerkener. Top med agurk, abrikoschutney og koriander.