Skip to main content
Tagliatelle Toscana

Tagliatelle Toscana

med ovnbagte grøntsager og sprød pangrattato

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Forkæl familien med en forførende toscansk tagliatelle, der byder på en fantastisk tomatsauce med basilikum, crème fraiche, og vores færdige krydderiblandning Mamas Favorit. Tomatsaucen får selskab i stegepanden af perfekt kogt tagliatelle, og serveres sammen med bagt zucchini, peberfrugt og rødløg, og en sprød hvidløgspangrattato.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Selleri
Mælk
Sulfitter
Hvede
Gluten
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Peberfrugt

½ stk

Zucchini

1 stk

Rødløg

2 stk

Hvidløgsfed

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

1 pose

Basilikum

25 g

Panko

½ pakke

Hakkede tomater

250 g

Tagliatelle

4 g

Mamas Favorit

½ pakke

Crème fraiche

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)754 kcal
Energi (kJ)3153 kJ
Fedt30.9 g
Mættet fedt12.4 g
Kulhydrat97.4 g
Sukker15.3 g
Kostfibre8.2 g
Protein22 g
Salt3.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær zucchini i 1 cm halve skiver.

Skær peberfrugt i 1 cm strimler og rødløg i 1 cm både. 

Fordel grøntsager på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre. 

Forbered råvarer
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Hak basilikum groft.

 Lav pangrattato
3

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg panko i 2-3 min, eller indtil gylden og sprød.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.

Krydr med et nip salt og peber, og overfør til en mellemstor skål.

 Kog pasta
4

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 2-3 min, eller indtil 'al dente'.

Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - 'Al dente' betyder, at pasta er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav tomatsauce
5

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Svits Mamas Favorit i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], pastavand [1 dl | 2 dl], grøntsagsbouillon, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et stort nip peber, og lad simre på middel varme i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt crème fraiche [1/2 pakke, 2P], og tag panden af varmen. Tilsæt basilikum og pasta, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med grøntsager.

Drys med pangrattato og høvlet ost.