topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt kylling

Stegt kylling

med citronkartofler, kålsalat & cremet dild-pebersauce

Ja, det er enkle ingredienser, men vi lover, at denne ret vil slå benene væk under dig! De vidunderlige kartofler løftes til nye højder med smøragtige aromaer og forfriskende citronskal, der får tænderne til at løbe i vand. Følg opskriften, og server perfekt stegt kylling med cremet sauce med dild og peber. Fyld gaflen med frisk kålsalat med radiser, endive og gulerødder for ekstra sprødhed. Enkelt, hurtigt tilberedt og grusomt godt!

Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

75 g

Snittet kålsalat

1 pose

Dild

1 stk

Citron, økologisk

280 g

Kyllingebryst

1 pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Æble

2 g

Kyllingebouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 spsk

Smør (trin 1)

1 tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)668 kcal
Energi (kJ)2796 kJ
Fedt34.69 g
Mættet fedt20.9 g
Kulhydrat43.76 g
Sukker10.8 g
Protein40.55 g
Salt2.7 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Skær kartofler i kvarte. Riv citronskal, og skær citron i både. Bring en gryde med vand* i kog. Kog kartofler i 15 min. Hæld vand fra kartofler, og læg tilbage i gryde. Tilsæt smør* [1,5 spsk | 3 spsk], citronskal, og krydr med et nip salt* og peber*. Vend sammen, og knus kartofler let med en gaffel.  

Forbered kylling
2

Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst, og skær igennem med en skarp kniv.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 5-6 min på hver side. Stil til side på en tallerken. 

Lav kålsalat
4

Skær æble i tynde, halve skiver. Hak dild groft. Bland et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål. Tilsæt snittet salat [½ pose, 2P] og æble, og vend sammen.

Lav dild-pebersauce
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved lav varme. Tilsæt crème fraiche, bouillon [½ pakke, 2P], peber* [½ tsk | 1 tsk], vand* [1 spsk | 2 spsk] og dild (gem lidt til anretning), og lad simre i 3-4 min. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret kylling, citronkartofler og kålsalat på tallerkener. Top med dild-pebersauce og resterende dild. Server med citronbåde.