topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunpaneret kylling

Cajunpaneret kylling

med krydrede kartofler og frisk tomatsalsa

En rigtig god weekend starter med en fantastisk fredagsmiddag, og vi har den rigtige opskrift! Her går vi all in på vores seneste yndlingskrydderi, og du hører jo, hvor godt det smager - cajun-krydret, paneret kylling serveret med cajun-krydret og gyldent-ristede kartofler, som du dypper i lækker aioli. Spis med salsa på friske grøntsager smagt til med lækker dressing.

Tags:
Proteinrig
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tomat

15 ml

Balsamico

500 g

Kartofler

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Peberfrugt

280 g

Kyllingebryst

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 tsk

Sukker (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)633 kcal
Energi (kJ)2647 kJ
Fedt18.16 g
Mættet fedt2.4 g
Kulhydrat70.69 g
Sukker15.3 g
Protein46.29 g
Salt1.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med halvdelen af Ay-Cajun-ba. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Forbered grøntsager
2

Hak tomat fint. Hak persille fint. Hak peberfrugt fint. Pres eller hak hvidløg fint.

Paner kylling
3

Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et andet skærebræt, og bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle. Pisk æg* [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken. Bland hvidløg, panko, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], resterende Ay-Cajun-ba og et nip peber* i en anden dyb tallerken. Vend kylling i æg og derefter i panering.

Steg kylling
4

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og sprød. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav tomatsalsa
5

Bland tomat, peberfrugt, persille, balsamico og sukker* [1 tsk I 2 tsk] i en skål. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret kylling, kartofler og tomatsalsa på tallerkener. Server med aioli.