
Græske wraps
med oksekødsstrimler, tzatziki & bagte grøntsager
Enkel, men samtidigt virkelig velsmagende græsk ret, hvor wraps serveres med hvidløgsbagt rødløg, zucchini, peberfrugter og krydrede oksekødsstrimler. Byg din egen wrap efter ønske og vær ikke nærig med den lækre, hjemmelavede tzatziki!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
200 g
Oksekødsstrimler
4 g
Hvide Løjer & Urter
½ stk
Zucchini
1 stk
Agurk
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Peberfrugt
5 g
Tex-Mex
2 stk
Fladbrød
1 stk
Rødløg
Ikke inkluderet i din måltidskasse
¼ tsk
Salt (trin 4)
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i halve skiver. Skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Fordel rødløg, zucchini, peberfrugt og hvidløg (uskrællet) på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og drys med Hvide Løjer & Urter. Bag i ovnen i 15-20 min. Tip: Brug to bageplader, hvis der ikke er plads.
Riv halvdelen af agurk, og pres så meget væde ud som muligt. Skær resterende agurk i 1 cm stave.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved høj varme, når grøntsagerne har 5 min tilbage. Tilsæt oksekød, Tex-Mex og salt* [1/4 tsk I 1/2 tsk], og steg i 3-4 min, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Kødet er sikkert at spise, når det har en flot stegeskorpe på alle sider.
Varm fladbrød i ovnen i 2-3 min. Overfør hvidløg til et skærebræt, fjern skræl, og mos med en gaffel. Bland yoghurt, revet agurk og hvidløg i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.
Fyld fladbrød med bagte grøntsager, oksekød, agurk og tzatziki.