HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGræske Wraps
topBanner
Græske wraps

Græske wraps

med oksekødsstrimler, tzatziki & bagte grøntsager

Enkel, men samtidigt virkelig velsmagende græsk ret, hvor wraps serveres med hvidløgsbagt rødløg, zucchini, peberfrugter og krydrede oksekødsstrimler. Byg din egen wrap efter ønske og vær ikke nærig med den lækre, hjemmelavede tzatziki!

Tags:BørnevenligUnder 650 kcal
Allergener:mælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Oksekødsstrimler

1 stk

Hvide Løjer & Urter

75 g

Zucchini

1 stk

Agurk

1 stk

Yoghurt

(Indeholdermælk)

5 g

Hvidløgsfed

2 stk

Grøn peberfrugt

1 stk

Tex-Mex

¼ tsk

Fladbrød

(IndeholderglutenKan indeholdesesam)

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Salt* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)502.9586 kJ
Kalorier (kcal)120.21 kcal
Fedt4.6895 g
Mættet fedt2.6 g
Kulhydrat12.9236 g
Sukker11.4 g
Protein4.3155 g
Salt1.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i halve skiver. Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

2

Fordel rødløg, zucchini, peberfrugt og hvidløg (uskrællet) på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og drys med Hvide Løjer & Urter. Bag i ovnen i 15-20 min. Tip: Brug to bageplader, hvis der ikke er plads.

3

Riv halvdelen af agurk, og pres så meget væde ud som muligt. Skær resterende agurk i 1 cm stave.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved høj varme, når grøntsagerne har 5 min tilbage. Tilsæt oksekød, Tex-Mex og salt* [1/4 tsk I 1/2 tsk], og steg i 3-4 min, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Kødet er sikkert at spise, når det har en flot stegeskorpe på alle sider.

5

Varm fladbrød i ovnen i 2-3 min. Overfør hvidløg til et skærebræt, fjern skræl, og mos med en gaffel. Bland yoghurt, revet agurk og hvidløg i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

6

Fyld fladbrød med bagte grøntsager, oksekød, agurk og tzatziki.