HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSprød Laks
topBanner
Sprød laks

Sprød laks

med gul karrysauce & jasminris

Denne uges fiskeret kommer til at blive en favorit for hele familien. Sprød, perfekt stegt laks med lækker gul karrysauce med pak choi, gulerod, ingefær, hvidløg og chili serveret med jasminris.

Tags:Hurtig
Allergener:fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Laksefilet

(Indeholderfisk)

4 g

Ga-Laksa

200 ml

Kokosmælk

1 stk

Ingefær

200 g

Pak choi

1 stk

Gulerod

1 stk

Chili

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Curry-on

150 g

Jasminris

1 stk

Gulerod, lilla

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt*

3 dl

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3316.657 kJ
Kalorier (kcal)792.7 kcal
Fedt39.0757 g
Mættet fedt19.8 g
Kulhydrat75.3886 g
Sukker10.3 g
Protein34.122 g
Salt1.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med vand* (se ingrediensliste) i kog. Tilsæt ris og et nip salt*, rør rundt og kog på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget.

2

Riv ingefær fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær gulerødder (uskrællet) i tynde stave. Hak pak choi groft. Hak chili fint.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg gulerødder i 3-4 min. Tilsæt pak choi, hvidløg og et skvæt vand*, og steg i 1 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Krydr laks med salt* og peber*, og steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg i 3-4 min. Overfør til en tallerken. VIGTIGT: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

5

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt kokosmælk, Ga-Laksa, Curry-on, salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.] og ingefær. Lad simre under omrøring i 1-2 min.

6

Anret ris og grøntsager på tallerkener. Top med laks og karrysauce. Drys med chili.