HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSvinemørbrad I Cremet Flødesauce
topBanner
Svinemørbrad i cremet flødesauce

Svinemørbrad i cremet flødesauce

med kogte kartofler og frisk æblesalat

I aften skal vi have kød, kartofler, sauce og salat! Mørt svinekød får en fantastisk smag, når det steges i ovnen krydret med vores færdige krydderiblanding Hvide Løjer & Urter. Både sødt og syrligt tilbehør er en lækker æblesalat med valnødder. Vi serverer vores sprøde svinekød med kogte kartofler og en dejligt cremet basilikumflødesauce.

Tags:HurtigBørnevenligUnder 650 kcal
Allergener:nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Hvidløgsfed

200 ml

Madlavningsfløde

1 pose

Basilikum

250 g

Svinemørbrad

400 g

Små kartofler

60 g

Blandet salat

1 stk

Æble

4 g

Kyllingebouillon

20 g

Valnødder

(IndeholdernødderKan indeholdejordnødder, sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt* (trin 5)

efter behov

Smør* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2500.3167 kJ
Kalorier (kcal)597.59 kcal
Fedt28.981 g
Mættet fedt12.5 g
Kulhydrat46.0436 g
Sukker12.1 g
Protein36.337 g
Salt3.4 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog kartofler i 15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og krydr med et nip salt* og peber*. Stil til side med låg på for at holde på varmen.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Krydr svinemørbrad med Hvide Løjer & Urter og et nip salt*, og steg i 1-2 min på hver side. Overfør til en bageplade med bagepapir, og steg i ovnen i 12-13 min. Overfør til et skærebræt, og dæk til med sølvpapir indtil servering. 

3

Hak basilikum fint. Skær æble i tynde, halve skiver. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

4

Bland en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend salat og æble i skålen lige inden servering, så salaten forbliver sprød.

5

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en stor klat smør* med en smule olivenolie* i samme stegepande på middel varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon og basilikum (gem lidt til anretning), og lad simre i 1-2 min. Krydr med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber*. Skær svinemørbrad i 2 cm skiver. 

6

Anret kartofler, svinemørbrad og salat på tallerkener. Dryp med basilikumsauce. Top salat med valnødder. Drys med resterende basilikum.