HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGræsk Inspireret Hakkebøf
topBanner
Græsk inspireret hakkebøf

Græsk inspireret hakkebøf

med salatost & taboulehsalat

Hvornår fik du sidst familien til at smile omkring spisebordet? Med denne opskrift kan du være sikker på at sprede glæde - disse saftige koftaer lavet med salatost har en lækker smag, og taboulehen er fyldt med både smag og farve fra grøntsager og urter. En ret, der er hurtig at lave og er lige så tiltalende at se på, som den er god at spise. Fuld score med andre ord!

Tags:Hurtig
Allergener:sellerimælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

4 g

Bredbladet persille

75 g

Rødløg

250 g

Lime, økologisk

85 g

Middelhavsdrøm

30 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

1 stk

Hakket oksekød

4 dl

Bulgur

(Indeholdergluten)

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

Panko

(Indeholdergluten)

Tomat

Agurk, piccolo

Agurk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg

Vand

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)507.535 kcal
Energi (kJ)2123.5264 kJ
Fedt19.7785 g
Mættet fedt8.4 g
Kulhydrat44.47 g
Sukker3.8 g
Protein37.075 g
Salt3.3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste) i kog. Tilsæt bulgur og bouillon, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden.

2

Hak rødløg [1/2 stk, 2 pers.] fint. Bland hakket oksekød, rødløg [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], panko, Middelhavsdrøm, æg* og salatost [1/4 pakke, 2 pers. | 1/2 pakke, 4 pers.] med et nip salt* og peber* i en skål. Form fars til koftaer (1 pr. person).

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg hakkebøffer i 5-6 min på hver side. VIGTIGT: Hakkebøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

4

Skær lime i både. Hak persille fint. Bland yoghurt, et nip persille og et skvæt limesaft med et nip salt* og peber* i en lille skål.

5

Hak agurk og tomat fint. Bland færdigkogt bulgur, agurk, tomat og resterende rødløg i en skål. Vend persille, et skvæt limesaft og olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] i skålen. Krydr med et nip salt* og peber*.

6

Anret taboulehsalat og hakkebøffer på tallerkener. Top med en smule salatost. Dryp med persilledressing. Server med resterende limebåde.