Græsk inspireret hakkebøf
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græsk inspireret hakkebøf

Græsk inspireret hakkebøf

med salatost & taboulehsalat

Hvornår fik du sidst familien til at smile omkring spisebordet? Med denne opskrift kan du være sikker på at sprede glæde - disse saftige koftaer lavet med salatost har en lækker smag, og taboulehen er fyldt med både smag og farve fra grøntsager og urter. En ret, der er hurtig at lave og er lige så tiltalende at se på, som den er god at spise. Fuld score med andre ord!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Grøntsagsbouillon

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Rødløg

1 stk

Lime, økologisk

4 g

Middelhavsdrøm

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

250 g

Hakket oksekød

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

100 g

Græsk salatost

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 stk

Tomat

1 stk

Agurk, piccolo

stk

Agurk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

4 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)508 kcal
Energi (kJ)2124 kJ
Fedt19.78 g
Mættet fedt8.4 g
Kulhydrat44.47 g
Sukker3.8 g
Protein37.08 g
Salt3.3 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste) i kog. Tilsæt bulgur og bouillon, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden.

Bland fars
2

Hak rødløg [1/2 stk, 2 pers.] fint. Bland hakket oksekød, rødløg [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], panko, Middelhavsdrøm, æg* og salatost [1/4 pakke, 2 pers. | 1/2 pakke, 4 pers.] med et nip salt* og peber* i en skål. Form fars til koftaer (1 pr. person).

Steg hakkebøffer
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg hakkebøffer i 5-6 min på hver side. VIGTIGT: Hakkebøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Hak persille
4

Skær lime i både. Hak persille fint. Bland yoghurt, et nip persille og et skvæt limesaft med et nip salt* og peber* i en lille skål.

Lav taboulehsalat
5

Hak agurk og tomat fint. Bland færdigkogt bulgur, agurk, tomat og resterende rødløg i en skål. Vend persille, et skvæt limesaft og olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] i skålen. Krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret taboulehsalat og hakkebøffer på tallerkener. Top med en smule salatost. Dryp med persilledressing. Server med resterende limebåde.