Skip to main content
Kinesiske glaserede vegetarnuggets
Kinesiske glaserede vegetarnuggets

Kinesiske glaserede vegetarnuggets

med sesambagt broccoli og pak choi

Har du lyst til at prøve vores lækre, veganske nuggets, så kommer der her en oplagt opskrift med et kinesisk tvist! Vi vender vores ovnbagte nuggets i en glaze af sød chilisauce, sojasauce, ketchup og hvidvinseddike, så de bliver søde, salte og krydrede. Hertil serverer vi hvidløgsris, sesamgrøntsager, forårsløg og asiatisk mayonnaise.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Børnevenlig
Allergener:
Avoine
Hvede
Gerste
Gluten
Soja
Schwefeldioxide und Sulfite
Sesamzaad

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Veganske Nuggets

150 g

Langkornede hvide ris

25 ml

Sojasauce

12 ml

Hvidvinseddike

1 stk

Hvidløgsfed

10 g

Sesamfrø

1 stk

Forårsløg

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

10 ml

Sesamolie

250 g

Broccoli

1 stk

Pak choi

80 g

Sød chilisauce

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Ketchup til sauce

1 spsk

Smør til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)4010 kJ
Kalorier (kcal)958 kcal
Fedt38.4 g
Mættet fedt7.3 g
Kulhydrat120.4 g
Sukker30.5 g
Kostfibre12.3 g
Protein25.7 g
Salt7 g
Potassium230 mg
Calcium54 mg
Iron0.6 mg

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Bag grøntsager
2

Skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern. 

Hak pak choi groft.

Fordel broccoli og pak choi på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil møre.

Fordel nuggets på en anden bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 12 min, eller indtil gyldne og sprøde.

Forbered grøntsager
3

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Snit forårsløg fint.

Lav sauce
4

Smelt smør i en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt sød chilisauce, sojasauce, ketchup og hvidvinseddike, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Fjern fra varmen.

Tilsæt sesamfrø
5

Vend sesamfrø og sesamolie med grøntsager på bagepladen lige inden servering.

Top nuggets med sauce, og vend sammen.

TIP: Saucen kan undlades for de kræsne!

Server
6

Anret nuggets, ris og sesamgrøntsager i dybe tallerkener.

Top nuggets med forårsløg.

Server med asiatisk mayonnaise.