HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPenne
topBanner
Penne

Penne

med cremet pesto, tomat & zucchini

En fantastisk lækker pastaret med masser af forskellige smager. Den cremede sauce består af pesto, bacon, crème fraiche, ovnbagte grøntsager og lækre krydderier. Det smager også rigtig godt koldt , hvis der nu skulle være rester.

Tags:Hurtig
Allergener:mælksulfitterselleriægglutensoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

60 g

Tomat

125 g

Grøn pesto

(Indeholdermælk, sulfitter)

4 g

Citron

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

Zucchini

Bacon, skiver

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

Penne

(Indeholdergluten, soja)

Hvidløgsfed

Basilikum

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1292.2493 kJ
Kalorier (kcal)308.855 kcal
Fedt28.171 g
Mættet fedt9.4 g
Kulhydrat2.665 g
Sukker1.2 g
Protein10.955 g
Salt2.9 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær zucchini [½ stk, 2 pers.] i halve skiver. Skær tomat i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med salt* og peber*. Vend sammen, og bag i ovnen i 15 min.

2

Pres eller hak hvidløg fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Hak basilikum groft. Skær bacon i 3 cm store stykker.

3

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, når der er 10 min tilbage af grøntsagernes bagetid. Kog pasta i 10 min, eller indtil 'al dente'. Gem lidt pastavand [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.]. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 5 min. Tilsæt hvidløg, og steg i 1 min. Tilsæt crème fraiche [½ pakke, 2 pers.], citronskal, grøntsagsbouillon og pastavand. Lad simre i 1-2 min. 

5

Tilsæt pesto, zucchini, tomat og pasta, og rør godt rundt. Tilsæt en smule citronsaft, og krydr med salt* og peber*.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med revet ost og basilikum. Server med citronbåde.