HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCheeseburger
topBanner
Cheeseburger

Cheeseburger

med karamelliserede løg, friske grøntsager & fritter

Byd familien på disse hjemmelavede burgere, en undervurderet ret at lave fra bunden. Her giver vi dig en enkel opskrift på klassiske cheeseburgere, hvor vi lader cremet mozzarella smelte over saftige bøffer. Karamelliserede løg giver smagsintensitet, og friske grøntsager giver friskhed. Bløde briocheboller og sprøde hjemmelavede fritter supplerer perfekt.

Tags:Børnevenlig
Allergener:ægglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid40 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Panamad

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

2 stk

Briocheboller

(Indeholderæg, gluten, mælkKan indeholdesesam, soja, nødder)

250 g

Hakket oksekød

500 g

Kartofler

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

50 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

50 g

Ketchup

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør* (trin 2)

¼ tsk

Salt* (trin 3)

¼ tsk

Sukker* (trin 2)

1 stk

Æg* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3857.0254 kJ
Kalorier (kcal)921.8513 kcal
Fedt27.75 g
Mættet fedt12.7 g
Kulhydrat118.7037 g
Sukker26.2 g
Protein50.9775 g
Salt5.2 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Rivejern
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Skær løg i tynde, halve skiver. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stegepande på middel varme. Steg løg i 10-12 min. Tilsæt sukker* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip salt*, når der er 5 min tilbage.

3

Skær tomat i tynde skiver. Skræl agurk til lange, tynde bånd, eller skær i tynde skiver. Skræl gulerod, og riv groft. Bland hakket oksekød, æg* [1 stk | 2 stk], panko, Panamad, gulerod [2 spsk | 4 spsk], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber* i en skål. Form fars til bøffer (1 pr. person).

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg bøffer i 5-6 min på hver side. Drys med revet mozzarella, når der er 3 min tilbage. VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

5

Skær boller over på midten, og varm i ovnen i 2-3 min.

6

Smør boller med ketchup. Fyld med bøf, tomat, agurk, løg og resterende gulerod. Server med fritter.