topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske tacos

Asiatiske tacos

med oksekød, salat & srirachadressing

Tacos leder oftest tankerne hen til Mexico, men denne variant byder på asiatiske smage. Super lækre tacos med oksekød, rødløg, gulerod, hjertesalat og srirachadressing bliver en favorit for hele familien.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvede
Sesam
Soja
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

10 g

Sriracha

1 stk

Rødløg

250 g

Hakket oksekød

37.5 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

1 stk

Gulerod

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Lime, økologisk

90 g

Salat

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)773 kcal
Energi (kJ)3236 kJ
Fedt39.15 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat70.38 g
Sukker8.4 g
Protein36.27 g
Salt4.8 g

Fremgangsmåde

Steg oksekød & løg
1

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød og rødløg under omrøring i 3-4 min. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
2

Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær hjertesalat i mindre stykker. Skær lime i både.

Lav sauce
3

Tilsæt asiatisk woksauce [½ pakke, 2 pers.] til stegepanden, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.

Bland srirachadressing
4

Bland mayonnaise, et skvæt limesaft og lidt sriracha i en lille skål. Smag til med sriracha.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovnen eller på en tør pande.

Server
6

Fyld tortillabrød med oksekød, gulerod og hjertesalat. Dryp med srirachadressing. Server med limebåde.