
Tacos leder oftest tankerne hen til Mexico, men denne variant byder på asiatiske smage. Super lækre tacos med oksekød, rødløg, gulerod, hjertesalat og srirachadressing bliver en favorit for hele familien.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
10 g
Sriracha
1 stk
Løg
250 g
Hakket oksekød
37.5 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder: Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
1 stk
Gulerod
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Lime, økologisk
90 g
Salat

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød og rødløg under omrøring i 3-4 min. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær hjertesalat i mindre stykker. Skær lime i både.

Tilsæt asiatisk woksauce [½ pakke, 2 pers.] til stegepanden, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.

Bland mayonnaise, et skvæt limesaft og lidt sriracha i en lille skål. Smag til med sriracha.

Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovnen eller på en tør pande.

Fyld tortillabrød med oksekød, gulerod og hjertesalat. Dryp med srirachadressing. Server med limebåde.