HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatiske Tacos
topBanner
Asiatiske tacos

Asiatiske tacos

med oksekød, salat & srirachadressing

Tacos leder oftest tankerne hen til Mexico, men denne variant byder på asiatiske smage. Super lækre tacos med oksekød, rødløg, gulerod, hjertesalat og srirachadressing bliver en favorit for hele familien.

Tags:Hurtig
Allergener:glutensesamsojasulfitterægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

10 g

Sriracha

250 g

Rødløg

37.5 g

Hakket oksekød

50 g

Asiatisk woksauce

(Indeholdergluten, sesam, soja, sulfitter)

8 stk

Gulerod

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

Lime, økologisk

Hjertesalat

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3236.073 kJ
Kalorier (kcal)773.44 kcal
Fedt39.1475 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat70.379 g
Sukker8.4 g
Protein36.2747 g
Salt4.8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød og rødløg under omrøring i 3-4 min. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

2

Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær hjertesalat i mindre stykker. Skær lime i både.

3

Tilsæt asiatisk woksauce [½ pakke, 2 pers.] til stegepanden, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.

4

Bland mayonnaise, et skvæt limesaft og lidt sriracha i en lille skål. Smag til med sriracha.

5

Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovnen eller på en tør pande.

6

Fyld tortillabrød med oksekød, gulerod og hjertesalat. Dryp med srirachadressing. Server med limebåde.