Spaghetti med tomat- og flødesauce er altid et hit, det går nemlig hurtigt og smager så godt! Her giver vi vores cremede sauce cajun- og paprikakrydderier, og topper den med hvidløgs- og citronstegte kongerejer og et drys frisk purløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Kongerejer
180 g
Spaghetti
195 g
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
1 stk
Majs
1 stk
Løg
2 stk
Hvidløgsfed
4 g
Hello Sunrise
1 stk
Citron
1 stk
Purløg
150 ml
Madlavningsfløde
40 g
Finrevet ost
8 g
Ay Cajun-ba
1 dl
Gemt pastavand
1 spsk
Smør til rejer
¼ tsk
Salt til rejer
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til sauce
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Halver citron.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Hæld væde fra majs.
Smelt smør i en stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer med halvdelen af hvidløg og salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
Tilsæt et stort skvæt citronsaft, og overfør til en skål.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg løg og resterende hvidløg i 3-4 min, eller indtil bløde.
Tilsæt Ay Cajun-ba, Hello Sunrise og salt, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Imens, hak purløg fint.
Tilsæt hakkede tomater, madlavningsfløde, finrevet ost, majs, pastavand og salt, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyket.
Vend pasta i saucen lige inden servering.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med rejer og purløg.