Skip to main content
Cremet cajunkrydret rejespaghetti
Cremet cajunkrydret rejespaghetti

Cremet cajunkrydret rejespaghetti

med tomatsauce og majs

Spaghetti med tomat- og flødesauce er altid et hit, det går nemlig hurtigt og smager så godt! Her giver vi vores cremede sauce cajun- og paprikakrydderier, og topper den med hvidløgs- og citronstegte kongerejer og et drys frisk purløg.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Spis mig først
Allergener:
Crustaceans
Hvede
Gluten
Celery
Senf
Milk
Egg
Schwefeldioxide und Sulfite

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Kongerejer

180 g

Spaghetti

195 g

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

1 stk

Majs

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

4 g

Hello Sunrise

1 stk

Citron

1 stk

Purløg

150 ml

Madlavningsfløde

40 g

Finrevet ost

8 g

Ay Cajun-ba

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Smør til rejer

¼ tsk

Salt til rejer

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3899 kJ
Kalorier (kcal)932 kcal
Fedt45.1 g
Mættet fedt26.2 g
Kulhydrat96.3 g
Sukker19.3 g
Kostfibre9.7 g
Protein34.2 g
Kolesterol78 mg
Salt6 g
Potassium100.4 mg
Calcium29.8 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Halver citron.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Hæld væde fra majs.

Steg rejer
3

Smelt smør i en stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer med halvdelen af hvidløg og salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. 

Tilsæt et stort skvæt citronsaft, og overfør til en skål.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Steg løg
4

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og resterende hvidløg i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt Ay Cajun-ba, Hello Sunrise og salt, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Imens, hak purløg fint.

Lav sauce
5

Tilsæt hakkede tomater, madlavningsfløde, finrevet ost, majs, pastavand og salt, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyket.

Vend pasta i saucen lige inden servering.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med rejer og purløg.