I aften laver vi et lækkert og mættende måltid for hele familien med et mexicansk tvist! Vi panerer urtemarinerede svinekoteletter i tortillachips og steger dem gyldne og sprøde. Vi laver også en sprød majsslaw og små kogte kartofler vendt med hvidløg, smør og persille. Herlighederne serveres med frisk og syrlig fraiche.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Svinekotelet, urtemarineret
400 g
Små kartofler
75 ml
Fraiche
4 g
Hello Sunrise
150 g
Spidskål, skåret
1 stk
Gulerod
1 stk
Majs
1 stk
Citron
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Bredbladet persille
75 g
Tortillachips
2 spsk
Mel til panering
1 stk
Æg til panering
1 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Smør til kartofler
¼ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til salat
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Stil til side med låg på.
Imens, skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Hæld væde fra majs.
Halver citron.
Bland majs, gulerod og spidskål i en stor skål.
Knus tortillachips fint i posen med en kagerulle.
Bland hvedemel og et nip salt og peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Kom tortillachips og Hello Sunrise i en tredje dyb tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med mælk.
Vend svinekød i hvedemel, derefter i æg og til sidst i tortillachips. Overfør til en ren tallerken.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Hak persille og hvidløg fint.
Vend kartofler med smør, salt, persille og hvidløg lige inden servering.
Vend salat med et skvæt citronsaft og salt.
Anret svinekød, kartofler og salat på tallerkener.
Server med fraiche.