Skip to main content
Tortillachips-paneret svinekotelet
Tortillachips-paneret svinekotelet

Tortillachips-paneret svinekotelet

med majsslaw og hvidløgskartofler

I aften laver vi et lækkert og mættende måltid for hele familien med et mexicansk tvist! Vi panerer urtemarinerede svinekoteletter i tortillachips og steger dem gyldne og sprøde. Vi laver også en sprød majsslaw og små kogte kartofler vendt med hvidløg, smør og persille. Herlighederne serveres med frisk og syrlig fraiche.

Tags:
Hvedefri
Børnevenlig
Allergener:
Milk
Celery
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinekotelet, urtemarineret

400 g

Små kartofler

75 ml

Fraiche

4 g

Hello Sunrise

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Gulerod

1 stk

Majs

1 stk

Citron

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Bredbladet persille

75 g

Tortillachips

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Mel til panering

1 stk

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Smør til kartofler

¼ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3606 kJ
Kalorier (kcal)862 kcal
Fedt39.1 g
Mættet fedt12.5 g
Kulhydrat85.2 g
Sukker13.1 g
Kostfibre11.3 g
Protein38.4 g
Kolesterol0.1 mg
Salt3.8 g
Calcium1.1 mg
Iron0.1 mg

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Stil til side med låg på.

Forbered grøntsager
2

Imens, skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Hæld væde fra majs.

Halver citron.

Bland majs, gulerod og spidskål i en stor skål.

Forbered panering
3

Knus tortillachips fint i posen med en kagerulle.

Bland hvedemel og et nip salt og peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken. 

Kom tortillachips og Hello Sunrise i en tredje dyb tallerken.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med mælk.

Steg svinekød
4

Vend svinekød i hvedemel, derefter i æg og til sidst i tortillachips. Overfør til en ren tallerken. 

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme. 

Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Lav hvidløgskartofler
5

Hak persille og hvidløg fint.

Vend kartofler med smør, salt, persille og hvidløg lige inden servering.

Vend salat med et skvæt citronsaft og salt.

Server
6

Anret svinekød, kartofler og salat på tallerkener.

Server med fraiche.