
Prøv en ny spændende asiatisk ret lavet af vores professionelle kok Sophie. Med denne opskrift har hun lavet en velsmagende fortolkning af den kinesiske klassikere char siu, og den ret skuffer ikke! Smag oksekød og grøntsager til med soja sauce, hoisin sauce, hvidløg og ingefær og server med nudler. Top med crunchy jordnødder og dejlig chili for en perfekt oplevelse.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
250 g
Hakket oksekød
150 g
Fuldkornsnudler
(Indeholder: Hvede, Gluten)
200 g
Pak choi
1 stk
Chili
2 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Ingefær
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Gluten, Soja)
30 g
Hoisinsauce
20 g
Peanuts
1 stk
Løg
1 stk
Gulerod
½ dl
Vand (trin 4)

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i stave. Hak pak choi groft. Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Snit chili fint.

Bring en stor gryde med vand* i kog. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg og gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt pak choi, ingefær, hvidløg og et stort nip salt* i 1 min. Overfør til en skål.

Tilsæt nudler til det kogende vand*, og kog i 1-2 min. Gem en smule nudelvand [1/2 dl | 1 dl]. Hæld vand fra, og kom nudler tilbage i gryden. Tilsæt hoisinsauce og nudelvand, og vend sammen.

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme. Steg hakket oksekød i 3-4 min, eller indtil brunet og sprødt. Sænk til lav varme. Tilsæt sojasauce, grøntsager og nudler, og vend sammen. Smag til med chili, salt* og peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Anret nudler, grøntsager og oksekød i dybe tallerkener. Top med peanuts og chili.