topBanner
Kylling Parmigiana

Kylling Parmigiana

med ovnbagte rodfrugter

Den møre kylling får fantastisk smag, når den bliver stegt sammen med Parmigiana-sauce og mozzarella. Kartofler, gulerod, pastinak og rødbede bliver ovnbagt med hvidløg, og blandes bagefter med sprød spinat.

Tags:BørnevenligUnder 600 kcal
Allergener:glutenmælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Kyllingebrystfilet

50 g

Panko

(Indeholdergluten)

3 g

Italian Style

300 g

Rodfrugtsmix

1 stk

Gulerod

1 stk

Pastinak

50 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

1 pose

Spinat

4 g

Hvide Løjer & Urter

½ pakke

Finthakkede tomater

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)

¼ tsk

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2387 kJ
Kalorier (kcal)570 kcal
Fedt11 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat64 g
Sukker22 g
Protein53 g
Salt4 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.

Skær kartofler (uskrællet), gulerod (uskrællet) og pastinak (uskrællet) i 2 cm store stykker.

Skær rødbede (uskrællet) 1 cm store stykker.

Fordel rodfrugter på en bageplade med bagepapir, og drys med Hvide Løjer & Urter. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme.

Hak løg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg løg og hvidløg i 2-3 min.

Tilsæt hakkede tomater [½ pakke, 2 pers.], et stort nip Italian Style og salt*. Lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet. Krydr med et nip peber*.

3

Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

Bland panko med et stort nip salt* og peber* i en skål.

Pisk æg* i en anden skål.

Vend kylling i æg og derefter i panko. Overfør til en tallerken.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 2 min på hver side. Overfør til en bageplade med bagepapir. Top hvert kyllingebryst med tomatsauce og revet mozzarella.

Bag i ovnen i 10-12 min.

5

Tag bagepladen med rodfrugter ud af ovnen.

Vend med spinat, indtil spinaten er faldet sammen. Krydr med peber*.

6

Anret rodfrugter og kylling på tallerkener.