Den møre kylling får fantastisk smag, når den bliver stegt sammen med Parmigiana-sauce og mozzarella. Kartofler, gulerod, pastinak og rødbede bliver ovnbagt med hvidløg, og blandes bagefter med sprød spinat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
300 g
Rodfrugtsmix
1 stk
Gulerod
60 g
Spinat
½ pakke
Hakkede tomater
3 g
Italian Style
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Pastinak
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
280 g
Kyllingebryst
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Æg
¼ tsk
Salt
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet), gulerod (uskrællet) og pastinak (uskrællet) i 2 cm store stykker. Skær rødbede (uskrællet) 1 cm store stykker. Fordel rodfrugter på en bageplade med bagepapir, og drys med Hvide Løjer & Urter. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.
Opvarm en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Steg løg og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt hakkede tomater [½ pakke, 2 pers.], et stort nip Middelhavsdrøm og salt*. Lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet. Krydr med et nip peber*.
Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle. Bland panko med et stort nip salt* og peber* i en skål. Pisk æg* i en anden skål. Vend kylling i æg og derefter i panko. Overfør til en tallerken.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2 min på hver side. Overfør til en bageplade med bagepapir. Top hvert kyllingebryst med tomatsauce og revet mozzarella. Bag i ovnen i 10-12 min.
Tag bagepladen med rodfrugter ud af ovnen. Vend med spinat, indtil spinaten er faldet sammen. Krydr med peber*.
Anret rodfrugter og kylling på tallerkener.