Kylling Parmigiana
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kylling Parmigiana

Kylling Parmigiana

med ovnbagte rodfrugter

Den møre kylling får fantastisk smag, når den bliver stegt sammen med Parmigiana-sauce og mozzarella. Kartofler, gulerod, pastinak og rødbede bliver ovnbagt med hvidløg, og blandes bagefter med sprød spinat.

Tags:
Under 650 kcal
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

300 g

Rodfrugtsmix

1 stk

Gulerod

60 g

Spinat

½ pakke

Hakkede tomater

3 g

Italian Style

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Pastinak

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

¼ tsk

Salt

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)391 kcal
Energi (kJ)1637 kJ
Fedt10.22 g
Mættet fedt4.9 g
Kulhydrat25.06 g
Sukker5 g
Protein47.18 g
Salt2 g

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet), gulerod (uskrællet) og pastinak (uskrællet) i 2 cm store stykker. Skær rødbede (uskrællet) 1 cm store stykker. Fordel rodfrugter på en bageplade med bagepapir, og drys med Hvide Løjer & Urter. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Lav tomatsauce
2

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Steg løg og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt hakkede tomater [½ pakke, 2 pers.], et stort nip Middelhavsdrøm og salt*. Lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet. Krydr med et nip peber*.

Paner kylling
3

Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle. Bland panko med et stort nip salt* og peber* i en skål. Pisk æg* i en anden skål. Vend kylling i æg og derefter i panko. Overfør til en tallerken.

Bag kylling
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2 min på hver side. Overfør til en bageplade med bagepapir. Top hvert kyllingebryst med tomatsauce og revet mozzarella. Bag i ovnen i 10-12 min.  

Bland grøntsager
5

Tag bagepladen med rodfrugter ud af ovnen. Vend med spinat, indtil spinaten er faldet sammen. Krydr med peber*.

Server
6

Anret rodfrugter og kylling på tallerkener.