HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKylling Parmigiana
topBanner
Kylling Parmigiana

Kylling Parmigiana

med ovnbagte rodfrugter

Den møre kylling får fantastisk smag, når den bliver stegt sammen med Parmigiana-sauce og mozzarella. Kartofler, gulerod, pastinak og rødbede bliver ovnbagt med hvidløg, og blandes bagefter med sprød spinat.

Tags:BørnevenligUnder 650 kcal
Allergener:glutenmælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Hvide Løjer & Urter

½ pakke

Rodfrugtsmix

50 g

Gulerod

50 g

Spinat

280 g

Finthakkede tomater

1 stk

Italian Style

¼ tsk

Panko

(Indeholdergluten)

Pastinak

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

Kyllingebrystfilet

Løg

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

(Indeholderæg)

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1636.5925 kJ
Kalorier (kcal)391.155 kcal
Fedt10.221 g
Mættet fedt4.9 g
Kulhydrat25.06 g
Sukker5 g
Protein47.18 g
Salt2 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet), gulerod (uskrællet) og pastinak (uskrællet) i 2 cm store stykker. Skær rødbede (uskrællet) 1 cm store stykker. Fordel rodfrugter på en bageplade med bagepapir, og drys med Hvide Løjer & Urter. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Steg løg og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt hakkede tomater [½ pakke, 2 pers.], et stort nip Middelhavsdrøm og salt*. Lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet. Krydr med et nip peber*.

3

Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle. Bland panko med et stort nip salt* og peber* i en skål. Pisk æg* i en anden skål. Vend kylling i æg og derefter i panko. Overfør til en tallerken.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2 min på hver side. Overfør til en bageplade med bagepapir. Top hvert kyllingebryst med tomatsauce og revet mozzarella. Bag i ovnen i 10-12 min.  

5

Tag bagepladen med rodfrugter ud af ovnen. Vend med spinat, indtil spinaten er faldet sammen. Krydr med peber*.

6

Anret rodfrugter og kylling på tallerkener.