
Lad os friste med en hurtig thailandsk ret i aften. Vi steger kød sammen med sojasauce, og derefter steger vi gulerod og zucchini med ingefær, hvidløg, kokosmælk og lime. Vi blander kød og grøntsager med nudler i en stegepande, så alle smage blandes. Vi topper lækkerierne med peanuts og koriander, og så har I en farverig, spændende middag at nyde!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
150 g
Fuldkornsnudler
(Indeholder: Hvede, Gluten)
½ stk
Ingefær
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Gulerod
½ stk
Zucchini
1 stk
Lime, økologisk
20 g
Peanuts
1 pose
Koriander
300 g
Svinekamfilet
200 ml
Kokosmælk
4 g
Bouillon
1 g
Chiliflager
1 tsk
Sukker (trin 5)

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Skræl ingefær [1/2 stk, 2P], og hak fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] og gulerod i 1 cm tern. Riv limeskal, og skær lime i både. Hak koriander groft. Hak peanuts groft.

Skær svinekød i 1 cm strimler. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg svinekød i 1 min. Tilsæt halvdelen af sojasauce, og steg videre i 1-2 min, eller indtil gennemstegt. Overfør til en skål.

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg ingefær, hvidløg og gulerod i 1-2 min. Tilsæt zucchini, og steg videre i 1-2 min.

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand*, og kog i 1 min, eller indtil næsten færdigkogt. Hæld vand fra, og vend med en smule olivenolie* i gryden.

Tilsæt kokosmælk, grøntsagsbouillon, sukker* [1 tsk | 2 tsk], limeskal, et stort skvæt limesaft og resterende sojasauce til panden, og krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt svinekød og nudler, og vend sammen.

Anret nudler og svinekød i dybe tallerkener. Drys med peanuts, koriander og chiliflager. Server med limebåde. TIP: Undlad at bruge chilien, hvis ikke alle er til stærk mad.