topBanner
Thailandsk svinekød

Thailandsk svinekød

med nudler, peanuts og koriander

Lad os friste med en hurtig thailandsk ret i aften. Vi steger kød sammen med sojasauce, og derefter steger vi gulerod og zucchini med ingefær, hvidløg, kokosmælk og lime. Vi blander kød og grøntsager med nudler i en stegepande, så alle smage blandes. Vi topper lækkerierne med peanuts og koriander, og så har I en farverig, spændende middag at nyde!

Tags:BørnevenligHurtig
Allergener:glutensojajordnødderselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholdergluten)

½ stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod

110 g

Zucchini

1 stk

Lime, økologisk

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

1 pose

Koriander

300 g

Svinekamfilet

200 ml

Kokosmælk

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3189 kJ
Kalorier (kcal)762 kcal
Fedt31 g
Mættet fedt19 g
Kulhydrat73 g
Sukker12 g
Protein45 g
Salt4 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Gryde
Stegepande
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Skræl ingefær [1/2 stk, 2P], og hak fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] og gulerod i 1 cm tern. Riv limeskal, og skær lime i både. Hak koriander groft. Hak peanuts groft.

2

Skær svinekød i 1 cm strimler. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg svinekød i 1 min. Tilsæt halvdelen af sojasauce, og steg videre i 1-2 min, eller indtil gennemstegt. Overfør til en skål.

3

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg ingefær, hvidløg og gulerod i 1-2 min. Tilsæt zucchini, og steg videre i 1-2 min.

4

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand*, og kog i 1 min, eller indtil næsten færdigkogt. Hæld vand fra, og vend med en smule olivenolie* i gryden.

5

Tilsæt kokosmælk, grøntsagsbouillon, sukker* [1 tsk | 2 tsk], limeskal, et stort skvæt limesaft og resterende sojasauce til panden, og krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt svinekød og nudler, og vend sammen.

6

Anret nudler og svinekød i dybe tallerkener. Drys med peanuts, koriander og chiliflager. Server med limebåde. TIP: Undlad at bruge chilien, hvis ikke alle er til stærk mad.