topBanner
Peanutkylling

Peanutkylling

med vildrissalat & mynte

Denne måde at servere kylling er alt andet end klassisk. Kyllingen bliver mør, og perfekt krydret af den lækre marinade. Vildrissalat med sprøde grøntsager og cremet asiatisk mayonnaise passer perfekt til. Som ekstra tilbehør får du en agurkedressing, mynte og limebåde.

Tags:Hurtig
Allergener:glutensesamsojaægsennepmælkjordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

100 g

Basmatiris, vilde

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Hvidløgsfed

280 g

Kyllingebrystfilet

½ stk

Rødløg

½ stk

Agurk

1 stk

Lime

1 pose

Spidskål, skåret

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholdergluten, sesam, soja)

25 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

1 pose

Mynte

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

10 g

Smør*

(Indeholdermælk)

250 ml

Vand*

1 spsk

Olivenolie*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2724 kJ
Kalorier (kcal)651 kcal
Fedt30 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat52 g
Sukker7 g
Protein44 g
Salt1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Smelt smør* og en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middel varme.

Steg hvidløg i 1 min.

Tilsæt ris, vand* et nip salt*, og bring i kog. Læg låg på, og kog på lav varme i 10 min.

Fjern gryden fra varmen, og lad ris hvile med låg i 10 min. TIP: Lad være med at fjerne låget.

2

Hak peanuts fint.

Hak rødløg [½ stk, 2 pers.] fint.

Skær kylling i 2 cm tykke strimler på et rent skærebræt.

Bland peanuts, Hvide Løjer & Urter og olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

Tilsæt kylling, og rør godt rundt.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side til den er gennemstegt.

Tilsæt rødløg, når kyllingen er halvt færdig, og steg indtil bløde.

4

Riv halvdelen af agurk [½ stk, 2 pers.], og hak resten.

Hak mynte fint.

Skær lime i både.

Bland agurk, et stort skvæt limesaft, en smule olivenolie*, salt*, og peber* i en skål.

5

Bland mayonnaise og asiatisk dressing i en skål.

Bland spidskål med et nip salt* i en anden skål, rør godt rundt.

Tilsæt ris, agurk og agurkedressing, og rør godt rundt.

6

Anret vildrissalat og kylling i dybe tallerken.

Dryp med asiatisk mayonnaise.

Top med mynte.

Server med limebåde.