Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Peanutkylling

Peanutkylling

med vildrissalat & mynte

Denne måde at servere kylling er alt andet end klassisk. Kyllingen bliver mør, og perfekt krydret af den lækre marinade. Vildrissalat med sprøde grøntsager og cremet asiatisk mayonnaise passer perfekt til. Som ekstra tilbehør får du en agurkedressing, mynte og limebåde.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Spidskål, skåret

4 g

Hvide Løjer & Urter

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

½ stk

Agurk

100 g

Vilde basmatiris

20 g

Peanuts

280 g

Kyllingebryst

½ stk

Rødløg

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Lime

1 pose

Mynte

Ikke inkluderet i din måltidskasse

⅔ spsk

Smør

1 spsk

Olivenolie

2.5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)382 kcal
Energi (kJ)1598 kJ
Fedt24.14 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat6.52 g
Sukker3.2 g
Protein34.41 g
Salt1.1 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt smør* og en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middel varme. Steg hvidløg i 1 min. Tilsæt ris, vand* et nip salt*, og bring i kog. Læg låg på, og kog på lav varme i 10 min. Fjern gryden fra varmen, og lad ris hvile med låg i 10 min.  TIP: Lad være med at fjerne låget.

Mariner kylling
2

Hak peanuts fint. Hak rødløg [½ stk, 2 pers.] fint. Skær kylling i 2 cm tykke strimler på et rent skærebræt. Bland peanuts, Hvide Løjer & Urter og olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål. Tilsæt kylling, og rør godt rundt.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side til den er gennemstegt. Tilsæt rødløg, når kyllingen er halvt færdig, og steg indtil bløde. 

Bland agurkdressing
4

Riv halvdelen af agurk [½ stk, 2 pers.], og hak resten. Hak mynte fint. Skær lime i både. Bland agurk, et stort skvæt limesaft, en smule olivenolie*, salt*, og peber* i en skål.

Bland vildrissalat
5

Bland mayonnaise og asiatisk dressing i en skål. Bland spidskål med et nip salt* i en anden skål, rør godt rundt. Tilsæt ris, agurk og agurkedressing, og rør godt rundt.

Server
6

Anret vildrissalat og kylling i dybe tallerken. Dryp med asiatisk mayonnaise. Top med mynte. Server med limebåde.