HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatiske Nudler
topBanner
Asiatiske nudler

Asiatiske nudler

med kylling, peanutssauce & syltet agurk

En rigtig god weekend må gerne starte med en fantastisk fredagsmiddag, og vi har den rigtige opskrift! Asiatiske nudler med kylling i en cremet peanutsauce med kokosmælk og hvidløg. De sprøde syltede agurker laver du hurtigt og nemt selv.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:sulfitterglutensojajordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Goan xacuti

25 ml

Gulerod

25 ml

Agurk

280 g

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

200

Kyllingebouillon

200 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

25 g

Agurk, piccolo

½ tsk

Chili

3 tsk

Forårsløg

½ dl

Kyllingebryst

Fuldkornsnudler

(Indeholdergluten)

Hvidløgsfed

Kokosmælk

Lime, økologisk

Peanutbutter

(Indeholderjordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Salt

Sukker (trin 1)

Vand (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)461 kcal
Energi (kJ)1928 kJ
Fedt25.84 g
Mættet fedt17.1 g
Kulhydrat14.74 g
Sukker10.2 g
Protein39.81 g
Salt3.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med vand* i kog. Skær agurk i 1 cm tern. Bland agurk, hvidvinseddike, sukker*, vand* (se ingrediensliste) og salt* [1/2 tsk, 2 pers. | 1 tsk, 4 pers.] i en skål.

2

Skræl gulerod, og skær i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skær lime i både. Hak forårsløg fint. Snit chili [½ stk, 2 pers.] fint. 

3

Skær kylling i 5 cm store stykker på et andet skærebræt. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min. Tilsæt gulerod, og steg i yderligere 2 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Hæld nudler i det kogende vand*, og kog i 2-3 min. Hæld vand fra, og vend nudler med en smule olivenolie* i gryden.

5

Tilsæt hvidløg, peanutbutter, goan xacuti, sojasauce, kokosmælk og bouillon til stegepanden med kylling. Lad simre i 5 min. Tilsæt nudler, rør godt rundt, og lad simre i yderligere 2-3 min. Smag til med limesaft, salt* og peber*. Hæld væde fra agurk gennem en si. 

6

Anret nudler og kylling i peanutssauce i dybe tallerkener. Top med forårsløg og chili. Server med limebåde. TIP: Server chilien ved siden af, hvis ikke alle er til stærk mad.