topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske nudler

Asiatiske nudler

med kylling, peanutssauce & syltet agurk

En rigtig god weekend må gerne starte med en fantastisk fredagsmiddag, og vi har den rigtige opskrift! Asiatiske nudler med kylling i en cremet peanutsauce med kokosmælk og hvidløg. De sprøde syltede agurker laver du hurtigt og nemt selv.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Goan Xacuti

1 stk

Gulerod

stk

Agurk

25 ml

Hvidvinseddike

4 g

Kyllingebouillon

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Agurk, piccolo

½ stk

Rød chili

1 stk

Forårsløg

280 g

Kyllingebryst

200 g

Fuldkornsnudler

1 stk

Hvidløgsfed

200 ml

Kokosmælk

1 stk

Lime, økologisk

25 g

Peanutbutter

(Indeholder Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt

3 tsk

Sukker (trin 1)

½ dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)461 kcal
Energi (kJ)1928 kJ
Fedt25.84 g
Mættet fedt17.1 g
Kulhydrat14.74 g
Sukker10.2 g
Protein39.81 g
Salt3.5 g

Fremgangsmåde

Sylt agurk
1

Bring en stor gryde med vand* i kog. Skær agurk i 1 cm tern. Bland agurk, hvidvinseddike, sukker*, vand* (se ingrediensliste) og salt* [1/2 tsk, 2 pers. | 1 tsk, 4 pers.] i en skål.

Forbered råvarer
2

Skræl gulerod, og skær i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skær lime i både. Hak forårsløg fint. Snit chili [½ stk, 2 pers.] fint. 

Steg kylling
3

Skær kylling i 5 cm store stykker på et andet skærebræt. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min. Tilsæt gulerod, og steg i yderligere 2 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Kog nudler
4

Hæld nudler i det kogende vand*, og kog i 2-3 min. Hæld vand fra, og vend nudler med en smule olivenolie* i gryden.

Lav peanutsauce
5

Tilsæt hvidløg, peanutbutter, goan xacuti, sojasauce, kokosmælk og bouillon til stegepanden med kylling. Lad simre i 5 min. Tilsæt nudler, rør godt rundt, og lad simre i yderligere 2-3 min. Smag til med limesaft, salt* og peber*. Hæld væde fra agurk gennem en si. 

Server
6

Anret nudler og kylling i peanutssauce i dybe tallerkener. Top med forårsløg og chili. Server med limebåde. TIP: Server chilien ved siden af, hvis ikke alle er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image