
Asiatiske nudler
med kylling, peanutssauce & syltet agurk
En rigtig god weekend må gerne starte med en fantastisk fredagsmiddag, og vi har den rigtige opskrift! Asiatiske nudler med kylling i en cremet peanutsauce med kokosmælk og hvidløg. De sprøde syltede agurker laver du hurtigt og nemt selv.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
4 g
Goan xacuti
1 stk
Gulerod
stk
Agurk
25 ml
Hvidvinseddike
4 g
Kyllingebouillon
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Agurk, piccolo
½ stk
Rød chili
1 stk
Forårsløg
280 g
Kyllingebryst
200 g
Fuldkornsnudler
1 stk
Hvidløgsfed
200 ml
Kokosmælk
1 stk
Lime, økologisk
25 g
Peanutbutter
(Indeholder Jordnødder)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ tsk
Salt
3 tsk
Sukker (trin 1)
½ dl
Vand (trin 1)
Fremgangsmåde
Bring en stor gryde med vand* i kog. Skær agurk i 1 cm tern. Bland agurk, hvidvinseddike, sukker*, vand* (se ingrediensliste) og salt* [1/2 tsk, 2 pers. | 1 tsk, 4 pers.] i en skål.
Skræl gulerod, og skær i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skær lime i både. Hak forårsløg fint. Snit chili [½ stk, 2 pers.] fint.
Skær kylling i 5 cm store stykker på et andet skærebræt. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min. Tilsæt gulerod, og steg i yderligere 2 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Hæld nudler i det kogende vand*, og kog i 2-3 min. Hæld vand fra, og vend nudler med en smule olivenolie* i gryden.
Tilsæt hvidløg, peanutbutter, goan xacuti, sojasauce, kokosmælk og bouillon til stegepanden med kylling. Lad simre i 5 min. Tilsæt nudler, rør godt rundt, og lad simre i yderligere 2-3 min. Smag til med limesaft, salt* og peber*. Hæld væde fra agurk gennem en si.
Anret nudler og kylling i peanutssauce i dybe tallerkener. Top med forårsløg og chili. Server med limebåde. TIP: Server chilien ved siden af, hvis ikke alle er til stærk mad.