HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSød Chilimarineret Svinekød
topBanner
Sød chilimarineret svinekød

Sød chilimarineret svinekød

med kinesisk broccoli & jasminris

Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med sød chilisauce, sojasauce, ingefær og limesaft. De lækre tilbehør byder på sprød, hvidløgsstegt kinesisk broccoli og perfekt kogt jasminris.

Tags:Under 650 kcalHurtig
Allergener:glutensojaselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Kinesisk broccoli

25 ml

Svineschnitzel

150 g

Koriander

4 g

Gulerod

40 g

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

3 dl

Jasminris

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Rødløg

Hvidløgsfed

Sød chilisauce

Ingefær

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)506.83 kcal
Energi (kJ)2120.5767 kJ
Fedt7.171 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat74.05 g
Sukker12.4 g
Protein37.05 g
Salt4.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste) og grøntsagsbouillon i kog. Tilsæt ris, rør rundt, og kog på lav varme under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

2

Skær gulerod i tynde stave. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær kinesisk broccoli i 3 cm store stykker. Hak hvidløg fint. Riv ingefær [½ stk, 2 pers.] fint. Hak koriander groft. Skær lime i både. Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt.

3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt gulerod, rødløg og kinesisk broccoli, og steg i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, og steg i 1 min. Smag til med salt* og peber*. Overfør til en skål, og dæk til med låg, så grøntsagerne holdes varme.

4

Bland sød chilisauce, sojasauce, ingefær og et stort skvæt limesaft i en lille skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 4-5 min, eller indtil gennemstegt. Tilsæt sauce, når der er 30 sek tilbage af stegetiden, og rør godt rundt indtil gennemvarmet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

6

Anret ris og grøntsager på tallerkener. Top med svinekød. Drys med koriander. Server med limebåde.