
Spaghetti med tomat- og flødesauce er altid et hit, det går nemlig hurtigt og smager så godt! Her giver vi vores cremede sauce cajun- og paprikakrydderier, og topper den med hvidløgs- og citronstegte kongerejer og et drys frisk purløg.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
150 g
Kongerejer
(Indeholder: Krebsdyr)
180 g
Spaghetti
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
195 g
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
1 stk
Majs
1 stk
Løg
2 stk
Hvidløgsfed
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
1 stk
Citron
1 stk
Purløg
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
40 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
8 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
1 dl
Gemt pastavand
1 spsk
Smør til rejer
¼ tsk
Salt til rejer
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til sauce

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Halver citron.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Hæld væde fra majs.
Smelt smør i en stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer med halvdelen af hvidløg og salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
Tilsæt et stort skvæt citronsaft, og overfør til en skål.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg løg og resterende hvidløg i 3-4 min, eller indtil bløde.
Tilsæt Ay Cajun-ba, Hello Sunrise og salt, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Imens, hak purløg fint.
Tilsæt hakkede tomater, madlavningsfløde, finrevet ost, majs, pastavand og salt, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyket.
Vend pasta i saucen lige inden servering.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med rejer og purløg.