Skip to main content
Pasta med grov pesto og citronzucchini
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pasta med grov pesto og citronzucchini

Pasta med grov pesto og citronzucchini

med frisk mozzarella- og tomatsalat

Nyd den friske smag af hjemmelavet basilikum-rucolapesto med vores Grov pesto-pasta med citronzucchini. Denne ret er lige så nem at tilberede, som den er lækker at spise, hvilket gør den til en perfekt go-to til enhver lejlighed.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Pasta

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

1 stk

Zucchini

40 g

Rucola

1 stk

Basilikum

1 stk

Citron

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde spor af: Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

125 g

Mozzarella

(Indeholder: Mælk)

2 stk

Tomat

12 ml

Balsamico

(Indeholder: Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til grøntsager

3 spsk

Olie til pesto

1 spsk

Gemt pastavand

¼ tsk

Salt til pesto

½ tsk

Sukker til dressing

1 spsk

Olie til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3586 kJ
Kalorier (kcal)857 kcal
Fedt45.8 g
Mættet fedt13.7 g
Kulhydrat77.9 g
Sukker12 g
Protein30.2 g
Salt3.1 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Rist pinjekerner
2

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Hak fint, og overfør til en stor skål.

Steg zucchini
3

Imens, skær zucchini i 1 cm tern.

Halver citron.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på høj varme.

Steg zucchini i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt et skvæt citronsaft, og krydr med salt og et nip peber.

Lav grov pesto
4

Hak basilikum fint.

Skyl rucola.

Bland basilikum, finrevet ost, pastavand, olivenolie, salt og et nip peber i skålen med pinjekerner.

Tilsæt pasta, zucchini og rucola, og vend sammen.

Forbered salat
5

Hæld væde fra mozzarella, og skær i tynde skiver.

Skær tomat i tynde skiver.

Bland balsamico, sukker, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.

Server
6

Anret pasta i skåle.

Anret tomat og mozzarella på en tallerken, og dryp med balsamicodressing.