Skip to main content

Indisk krydret torsk

med tomatsalat og ingefær-korianderkartofler

Tag på en kulinarisk rejse til Indien med vores indiske krydrede torsk. Denne farverige ret med gyldenstegt torsk, ingefærkrydrede korianderkartofler og salat på limesyltede rødløg, tomat og agurk er en fejring af de rige og forskelligartede smage, der gør det indiske køkken så kendt og elsket over hele verden.

Tags:
Hvedefri
Proteinrig
Under 650 kcal
Allergener:
Pesce
Milk
Egg
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Torsk

4 g

Mild Mahal

2 stk

Tomat

1 stk

Agurk

½ stk

Rødløg

1 stk

Lime

75 g

Yoghurt

1 stk

Mynte & koriander

500 g

Kartofler

5 g

Ginger Ninja

½ stk

Hvidløgsfed

½ g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til syltning

½ tsk

Sukker til syltning

Næringsindhold

Energi (kJ)1890 kJ
Kalorier (kcal)452 kcal
Fedt7.2 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat60.7 g
Sukker11 g
Kostfibre7.6 g
Protein32.1 g
Salt2.9 g
Trans Fat0.2 g
Potassium1424.8 mg
Calcium15.4 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt, Ginger Ninja og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

2

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Halver lime. 

Bland et stort skvæt limesaft, sukker, salt og rødløg i en lille skål.

3

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland yoghurt, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

4

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Mild Mahal og et nip salt, når kartoflerne har 12 min tilbage.

Overfør til et ildfast fad med bagepapir, og bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

5

Imens, hak koriander og mynte fint.

Hak tomat og agurk groft.

Vend koriander og chiliflager med kartofler lige inden servering.

Bland tomat, mynte og agurk i skålen med rødløg.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

6

Anret fisk, tomatsalat og kartofler på tallerkener.

Server med hvidløgsyoghurt.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image