Ostetoppet ratatouillegratin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ostetoppet ratatouillegratin

Ostetoppet ratatouillegratin

med orzopasta og grøn salat

Vores Ostetoppede ratatouillegratin bringer de solrige middelhavssmage hjem i dit køkken. Nyd aubergine, zucchini og orzopasta i en aromatisk tomatsauce, gratineret med finrevet ost. Denne ret er let, frisk og perfekt til enhver lejlighed.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Orzo

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja, Æg, Lupin)

1 stk

Zucchini

1 stk

Aubergine

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Souvlaki-krydderi

½ pakke

Hakkede tomater

50 g

Cheddar-/goudablanding, revet

(Indeholder Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

60 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til stegning

2.5 dl

Gemt pastavand

½ tsk

Sukker til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2467 kJ
Kalorier (kcal)590 kcal
Fedt16.2 g
Mættet fedt8.2 g
Kulhydrat82.4 g
Sukker15.7 g
Protein26.3 g
Salt2.1 g

Fremgangsmåde

Kog orzo
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær aubergine i 1 cm tern.

Hak løg og hvidløg fint.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg, aubergine, zucchini og et nip salt i 6-7 min, eller indtil bløde.

Skyl salat
4

Imens, skyl salat.

Lav gratin
5

Tilsæt hvidløg og souvlaki-krydderi, og svits i 30 sek, eller indtil velduftende. 

Tilsæt hakkede tomater, pastavand, sukker og et nip salt og peber, og lad simre i 2-3 min. Mos grøntsagerne let med en kartoffelmoser.

Tilsæt færdigkogt orzo og cheddar-/goudablanding, og vend sammen.

Overfør til et ildfast fad, og top med finrevet ost.

Bag i 5-6 min, eller indtil osten er smeltet og gylden.

Server
6

Anret gratin og salat på tallerkener.

TIP: Tilføj eventuelt en smule olivenolie til salaten.