Skip to main content
Cremet pasta

Cremet pasta

med ostepølse & basilikum

Pasta er perfekt til hverdag, når du vil lave noget rigtig lækkert, men ikke har alverdens tid. Pølse, rødløg og hvidløg er et vindende koncept. Saucen bliver super cremet af fløde, hvilket også sikrer, at ingen forlader bordet sultne. Top med lagret ost og basilikum, og maden er klar til at blive spist!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Under 650 kcal
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

270 g

Farfalle

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja)

½ pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Tomat

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Peberfrugt

4 g

Oksebouillon

½ stk

Basilikum

20 g

Finrevet ost

35 g

Tomatpuré

250 g

Frankfurter m. ost

1 g

Chiliflager

1 stk

Rødløg

Næringsindhold

Energi (kJ)2378 kJ
Kalorier (kcal)568 kcal
Fedt2.7 g
Mættet fedt0.7 g
Kulhydrat111.5 g
Sukker15.3 g
Kostfibre7.5 g
Protein20.7 g
Salt1.1 g
Trans Fat0.1 g
Potassium180.6 mg
Calcium14.3 mg
Iron0.2 mg

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak tomat groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skær pølse i 1 cm tern.

Kog pasta
2

Tilsæt pasta til det kogende vand, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl I 1 dl], og hæld resten fra.

Steg pølse
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pølse, rødløg og peberfrugt i 4-5 min. Tilsæt hvidløg, tomat og tomatpuré [1/2 dåse, 2P], og lad simre i 1 min.

Lav sauce
4

Tilsæt oksebouillon, pastavand og madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Hak basilikum
5

Hak basilikum [1/2 pose, 2P] fint. Tag stegepanden af varmen. Tilsæt pasta og halvdelen af basilikum, og vend det hele sammen. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med revet ost og resterende basilikum. TIP: Drys med chiliflager, hvis du foretrækker retten stærkere.