Oplev nye smagsvariantioner og teknikker med vores 'Alfredo'-nudler med kylling og broccoli. Her kombinerer vi det bedste fra en cremet pastasauce med asiatiske nudler og hjemmelavet hvidløgs-chiliolie. Denne smukke og festlige ret inviterer til at træde ud af komfortzonen og opleve spændende nye smage fra fusionskøkkenet.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Broccoli
280 g
Kyllingebryst
150 g
Mienudler
(Indeholder: Gluten, Hvede)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
4 g
Kyllingebouillon
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
1 stk
Hvidløgsfed
10 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)
1 g
Chiliflager
2 dl
Gemt nudelvand
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Vand til grøntsager
2 spsk
Olie til chiliolie
¼ tsk
Salt til sauce
1 spsk
Smør til sauce
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern.
Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.
Kog nudler i 4 min, eller indtil bløde. Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling og broccoli med salt og et nip peber i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Tilsæt vand, dæk med låg, og damp broccoli i 1-2 min, eller indtil mør.
Overfør kylling og broccoli til en tallerken, og hold varmt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, opvarm olivenolie i en lille gryde på middelhøj varme.
Hak hvidløg fint.
Bank peanuts (i pakken) med bunden af en pande på bordpladen.
Bland hvidløg, chiliflager og peanuts i en lille skål, og top med varm olie. Lad køle af.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Opvarm smør i samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, nudelvand, salt og et nip peber. Kog i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt nudler og finrevet ost, og vend sammen.
Anret nudler i skåle, og top med kylling og broccoli.
Dryp med hvidløgs-chiliolie.
TIP: Hvis børnene ikke er til stærk mad, undlad hvidløgs-chiliolien.