Skip to main content
'Alfredo'-nudler med kylling og broccoli
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
'Alfredo'-nudler med kylling og broccoli

'Alfredo'-nudler med kylling og broccoli

med sprød hvidløgs-chiliolie

Oplev nye smagsvariantioner og teknikker med vores 'Alfredo'-nudler med kylling og broccoli. Her kombinerer vi det bedste fra en cremet pastasauce med asiatiske nudler og hjemmelavet hvidløgs-chiliolie. Denne smukke og festlige ret inviterer til at træde ud af komfortzonen og opleve spændende nye smage fra fusionskøkkenet.

Tags:
Hurtig
Comfort Food
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Broccoli

280 g

Kyllingebryst

150 g

Mienudler

(Indeholder: Gluten, Hvede)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

1 stk

Hvidløgsfed

10 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 dl

Gemt nudelvand

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Vand til grøntsager

2 spsk

Olie til chiliolie

1 spsk

Smør til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3855 kJ
Kalorier (kcal)921 kcal
Fedt50.9 g
Mættet fedt25.3 g
Kulhydrat59.5 g
Sukker7.6 g
Protein53.3 g
Salt3 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern. 

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.

Kog nudler
2

Kog nudler i 4 min, eller indtil bløde.

Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Steg kylling og broccoli
3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling og broccoli med salt og et nip peber i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Tilsæt vand, dæk med låg, og damp broccoli i 1-2 min, eller indtil mør.

Overfør kylling og broccoli til en tallerken, og hold varmt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav hvidløgs-chiliolie
4

Imens, opvarm olivenolie i en lille gryde på middelhøj varme.

Hak hvidløg fint.

Bank peanuts (i pakken) med bunden af en stegepande på bordpladen.

Bland hvidløg, chiliflager og peanuts i en lille skål, og top med varm olie. Lad køle af.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav alfredo-sauce
5

Opvarm smør i samme stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, nudelvand, salt og et nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt nudler og finrevet ost, og vend sammen.

Server
6

Anret nudler i skåle, og top med kylling og broccoli.

Dryp med hvidløgs-chiliolie.

TIP: Hvis børnene ikke er til stærk mad, undlad hvidløgs-chiliolien.