I aften frister vi med vegetarisk 'kebab style' mad. Vi steger pulled beans og rødløg med cajunkrydderier, og serverer med sprøde rodfrugtsfritter krydret med oregano. Skønt tilbehør er en frisk salat med tomat og gulerod og yoghurt med hvidløg og persille.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
240 g
Pulled beans
(Indeholder: Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
1 stk
Tomat
150 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
500 g
Kartofler
½ stk
Hvidløgsfed
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
1 stk
Rødbede
½ g
Oregano, tørret
1 stk
Salat
1 stk
Rødløg
1 stk
Gulerod
1 pose
Bredbladet persille
½ tsk
Salt til grøntsager
½ spsk
Olie til stegning
½ dl
Vand til vegetarprotein
¼ tsk
Salt til vegetarprotein
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) og rødbede (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med oregano, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, hak persille fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland yoghurt, persille, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.
Hak tomat groft.
Hak salat fint.
Skræl gulerod til tynde, lange bånd, og hak resten fint.
Skær rødløg i 1 cm både.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage.
Tilsæt pulled beans, rødløg, Ay Cajun-ba, vand, salt og et nip peber, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet.
Imens, bland tomat, gulerod, salat og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Anret fritter på tallerkener.
Top med pulled beans og salat.
Dryp med persilleyoghurt.