Skip to main content
Stegte 'kebab style'-veggiebidder
Stegte 'kebab style'-veggiebidder

Stegte 'kebab style'-veggiebidder

med ovnbagte fritter og persilleyoghurt

I aften frister vi med vegetarisk 'kebab style' mad. Vi steger pulled beans og rødløg med cajunkrydderier, og serverer med sprøde rodfrugtsfritter krydret med oregano. Skønt tilbehør er en frisk salat med tomat og gulerod og yoghurt med hvidløg og persille.

Tags:
Vegetarisk
Under 650 kcal
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

240 g

Pulled beans

(Indeholder: Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

1 stk

Tomat

150 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

500 g

Kartofler

½ stk

Hvidløgsfed

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Rødbede

½ g

Oregano, tørret

1 stk

Salat

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

½ spsk

Olie til stegning

½ dl

Vand til vegetarprotein

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

Næringsindhold

Energi (kJ)2510 kJ
Kalorier (kcal)600 kcal
Fedt17.1 g
Mættet fedt3.9 g
Kulhydrat73.3 g
Sukker16.7 g
Kostfibre9.9 g
Protein40.7 g
Salt4.5 g
Trans Fat0.1 g
Potassium1330.6 mg
Calcium14.3 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) og rødbede (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med oregano, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav persilleyoghurt
2

Imens, hak persille fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland yoghurt, persille, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Forbered grøntsager
3

Hak tomat groft.

Hak salat fint.

Skræl gulerod til tynde, lange bånd, og hak resten fint.

Skær rødløg i 1 cm både.

Steg pulled beans
4

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage.

Tilsæt pulled beans, rødløg, Ay Cajun-ba, vand, salt og et nip peber, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet.

Lav salat
5

Imens, bland tomat, gulerod, salat og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Server
6

Anret fritter på tallerkener.

Top med pulled beans og salat.

Dryp med persilleyoghurt.