Er I en familie, som elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på mexicanske tacos. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, stegt oksekød, rødkålsslaw med gulerod, pico de gallo med rødløg, tomat og koriander og cajun-limesmør med hvidløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Koriander
1 stk
Lime
1 stk
Tomat
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
225 g
Hakket oksekød
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
75 g
Rødkål, skåret
5 g
Tex-Mex
1 stk
Rødløg
2 stk
Gulerod
2 spsk
Smør til sauce
¼ tsk
Salt til slaw
¼ tsk
Salt til salsa
¼ tsk
Salt til kød
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær lime i både.
Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt hvidløg, Ay Cajun-ba og et stort skvæt limesaft, rør rundt, og overfør til en lille skål.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland gulerod, rødkål, mayonnaise, salt og et nip peber i en skål.
Hak tomat, rødløg og koriander fint.
Bland tomat, rødløg, et skvæt limesaft, koriander og salt i en lille skål.
TIP: Spring korianderen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til smagen.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød med Tex-Mex og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Fyld tortillabrød med rødkålsslaw, kød og pico de gallo.
Top med cajun-limesmør.