Skip to main content
Mexicanske oksekødstacos

Mexicanske oksekødstacos

med cajunkrydret smør og sprød rødkålsslaw

Er I en familie, som elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på mexicanske tacos. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, stegt oksekød, rødkålsslaw med gulerod, pico de gallo med rødløg, tomat og koriander og cajun-limesmør med hvidløg.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Æg
Sennep
Sulfitter
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Koriander

1 stk

Lime

1 stk

Tomat

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

225 g

Hakket oksekød

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

75 g

Rødkål, skåret

5 g

Tex-Mex

1 stk

Rødløg

2 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør til sauce

¼ tsk

Salt til slaw

¼ tsk

Salt til salsa

¼ tsk

Salt til kød

Næringsindhold

Energi (kJ)3872 kJ
Kalorier (kcal)925 kcal
Fedt50.2 g
Mættet fedt16.1 g
Kulhydrat81.8 g
Sukker15.1 g
Kostfibre10.2 g
Protein35.1 g
Salt5.8 g
Trans Fat0.1 g
Potassium520.4 mg
Calcium22.1 mg
Iron2.9 mg

Fremgangsmåde

Lav cajun-limesmør
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær lime i både.

Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt hvidløg, Ay Cajun-ba og et stort skvæt limesaft, rør rundt, og overfør til en lille skål.

Lav rødkålsslaw
2

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Bland gulerod, rødkål, mayonnaise, salt og et nip peber i en skål.

Lav pico de gallo
3

Hak tomat, rødløg og koriander fint.

Bland tomat, rødløg, et skvæt limesaft, koriander og salt i en lille skål.

TIP: Spring korianderen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til smagen.

Steg kød
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød med Tex-Mex og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Fyld tortillabrød med rødkålsslaw, kød og pico de gallo.

Top med cajun-limesmør.