Skip to main content
Asiatisk svinekødswok

Asiatisk svinekødswok

med basmatiris og stegte grøntsager

Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med vores egen krydderiblanding med ingefær, som vi kalder Ginger Ninja. Vi steger også peberfrugt, hvidløg og wokmiks, og vores wok får ekstra god smag af sriracha, sojasauce og honning. Vi serverer vores asiatiske svinekødswok med langkornede ris og frisk forårsløg.

Tags:
Hurtig
Under 650 kcal
Mælkefri
Allergener:
Æg
Sennep
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Honning

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder: Æg, Sennep)

150 g

Langkornede hvide ris

300 g

Svinekamfilet

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

200 g

Wokblanding

1 stk

Forårsløg

20 g

Sriracha

1 stk

Grøn peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til kød

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)2639 kJ
Kalorier (kcal)631 kcal
Fedt12.1 g
Mættet fedt3.4 g
Kulhydrat88.8 g
Sukker19 g
Kostfibre6.3 g
Protein40.8 g
Salt7 g
Calcium9 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, pres eller riv hvidløg fint.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Snit forårsløg fint.

Forbered kød
3

Skær svinekød i 1 cm strimler på et andet skærebræt, og vend med hvedemel, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Steg kød og grønsager
4

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød, Ginger Ninja, hvidløg, wokblanding og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil grøntsagerne er møre og kødet er gennemstegt.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Lav sauce
5

Imens, bland sriracha, sojasauce og honning i en lille skål, og tilsæt til stegepanden. 

Sænk til middel varme, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Krydr med salt og et nip peber.

Server
6

Anret ris og svinekødswok i dybe tallerkener. 

Top med forårsløg.