Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med vores egen krydderiblanding med ingefær, som vi kalder Ginger Ninja. Vi steger også peberfrugt, hvidløg og wokmiks, og vores wok får ekstra god smag af sriracha, sojasauce og honning. Vi serverer vores asiatiske svinekødswok med langkornede ris og frisk forårsløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Honning
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
150 g
Langkornede hvide ris
300 g
Svinekamfilet
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Hvidløgsfed
200 g
Wokblanding
1 stk
Forårsløg
20 g
Sriracha
1 stk
Grøn peberfrugt
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
½ spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til kød
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til sauce
Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, pres eller riv hvidløg fint.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Snit forårsløg fint.
Skær svinekød i 1 cm strimler på et andet skærebræt, og vend med hvedemel, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød, Ginger Ninja, hvidløg, wokblanding og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil grøntsagerne er møre og kødet er gennemstegt.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Imens, bland sriracha, sojasauce og honning i en lille skål, og tilsæt til stegepanden.
Sænk til middel varme, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.
Krydr med salt og et nip peber.
Anret ris og svinekødswok i dybe tallerkener.
Top med forårsløg.