Skip to main content
Pandestegt gnocchi og chorizo
Pandestegt gnocchi og chorizo

Pandestegt gnocchi og chorizo

med ovnbagt zucchini og purløg

Kartofler eller pasta? I aften skal du ikke vælge, vi skal nemlig have gnocchi, der tæller som pasta, men som faktisk indeholder kartofler! Her tilbyder vi en spændende opskrift med gnocchi, der steges i stedet for at koges. Vi steger vores gnocchi med hvidløg, chorizo, purløg og spinat, og så blander vi lækkerierne med ovnbagt zucchini, tomat og creme fraiche.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Zucchini

3 stk

Tomat

1 stk

Hvidløgsfed

200 g

Chorizo-pølse

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Purløg

350 g

Gnocchi

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder: Mælk)

60 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker (trin 1)

2 spsk

Olivenolie (trin 2)

Næringsindhold

Energi (kJ)3251 kJ
Kalorier (kcal)777 kcal
Fedt45.6 g
Mættet fedt15.6 g
Kulhydrat71.4 g
Sukker9.6 g
Kostfibre3.8 g
Protein24.7 g
Salt4 g
Trans Fat0.3 g
Potassium369 mg
Calcium16.5 mg
Iron0.5 mg

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skær tomat i 2 cm tern. Rens zucchini, skær i kvarte på langs, og sen 1 cm tern på bredden. Placer zucchini og tomat på hver sin side af en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Drys med et nip sukker* over tomater. Bag i toppen af ovnen i 15 min.

Steg gnocchi
2

Opvarm et stort skvæt olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme, når grøntsager har 7 min tilbage. Tilsæt gnocchi i et lag og steg under omrøring i 3-4 min. TIP: Tilsæt mere olivenolie hvis gnocchien sidder fast i panden. TIP: Gnocchi skal ikke koges inden den bliver stegt.

Forbered råvarer
3

Hak purløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær chorizo i 0,5 cm skiver.

Steg chorizo
4

Tilsæt hvidløg, chorizo, og halvdelen af purløg til stegepanden med gnocchi. Steg under omrøring i 2-3 min. Tilsæt spinat og rør indtil den er faldet sammen.

Tilsæt grøntsager
5

Kom færdigbagte grøntsager og crème fraiche [½ stk, 2P] i stegepanden med gnocchi, og vend sammen. Varm i 30 sek, og krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret gnocchi på tallerkener. Pynt med resterende purløg.