Skip to main content
Pan-fried saithe
Pan-fried saithe

Pan-fried saithe

with mustard sauce and spinach mash

Tags:
Under 650 kcal
Hvedefri
Allergener:
Fisk
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

(Indeholder: Fisk)

500 g

Bagekartoffel

30 g

Spinat

1 stk

Hvidløgsfed

12 g

Grov sennep

(Indeholder: Sennep)

75 g

Spidskål, skåret

½ g

Oregano, tørret

1 stk

Gulerod

100 g

Mornaysauce

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ dl

Vand (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

Næringsindhold

Energi (kJ)2221 kJ
Kalorier (kcal)531 kcal
Fedt22.2 g
Mættet fedt6.1 g
Kulhydrat54.9 g
Sukker9.8 g
Kostfibre6.3 g
Protein29.8 g
Salt9.4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6