Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Sprøde og gyldne blomkålsbuketter krydret med Mamas Favorit og srirachamayonnaise er noget af det bedste, der findes, både som snack eller tilbehør. Blomkålen kommer allerede skåret i buketter, så alt du skal gøre er at vende dem i krydret mayonnaise og panko og bage dem i ovnen. Derefter er det blot at toppe med sød chilisauce og nyde blomkålsnuggets, mens de er varme og sprøde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Blomkålsbuketter
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
80 g
Sød chilisauce
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
¼ tsk
Salt til panering
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Bland srirachamayonnaise, Mamas Favorit, salt og peber i en stor skål
Kom blomkålsbuketter i skålen og vend rundt.
Tilsæt panko og vend rundt, så alle buketter er panerede.
Overfør blomkålsbuketter til en bageplade med bagepapir, og drys med overskydende panko.
Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil sprøde.
TIP: Blomkålsbuketter bliver ekstra sprøde, når de fordeles ud i et jævnt lag på bagepladen.
Top blomkålsnuggets med noget af den søde chilisauce, og server resten ved siden af.