topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprøde blomkålsnuggets

Sprøde blomkålsnuggets

Delevenlig ret | med sød chilisauce

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Sprøde og gyldne blomkålsbuketter krydret med Mamas Favorit og srirachamayonnaise er noget af det bedste, der findes, både som snack eller tilbehør. Blomkålen kommer allerede skåret i buketter, så alt du skal gøre er at vende dem i krydret mayonnaise og panko og bage dem i ovnen. Derefter er det blot at toppe med sød chilisauce og nyde blomkålsnuggets, mens de er varme og sprøde.

Allergener:
Gluten
Hvede
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Blomkålsbuketter

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

80 g

Sød chilisauce

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til panering

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1654 kJ
Kalorier (kcal)395 kcal
Fedt17.5 g
Mættet fedt1.5 g
Kulhydrat96.1 g
Sukker77.8 g
Protein41.6 g
Salt2.1 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bland mayonnaise
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Bland srirachamayonnaise, Mamas Favorit, salt og peber i en stor skål

Paner blomkål
2

Kom blomkålsbuketter i skålen og vend rundt.

Tilsæt panko og vend rundt, så alle buketter er panerede.

Bag blomkål
3

Overfør blomkålsbuketter til en bageplade med bagepapir, og drys med overskydende panko.

Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil sprøde.

TIP: Blomkålsbuketter bliver ekstra sprøde, når de fordeles ud i et jævnt lag på bagepladen.

Server
4

Top blomkålsnuggets med noget af den søde chilisauce, og server resten ved siden af.