
Her får du masser af lækre ingredienser, lavede på nye og spændende der. Den sprøde blomkål med perfekt konsistens bliver garanteret en ny favorit. Couscous er et mildt, velsmagende tilbehør som får ekstra smak af bouillon og olivenolie. Asiatisk mayonnaise bidrager med et cremet, ekstra twist.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
275 g
Blomkål
50 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
25 g
Ketchup
4 g
Bouillon
100 g
Couscous
(Indeholder: Gluten, Hvede)
150 g
Kålblanding, skåret
40 g
Asiatisk dressing
(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja, Sesam)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
½ stk
Agurk
1 stk
Tomat
2.5 dl
Vand

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær blomkål i små buketter, og læg i en skål. Bland ketchup og halvdelen af mayonnaise til en dressing i en skål. Bland dressingen med blomkål, tilsæt en smule olivenolie*, et nip salt* og peber*, og rør godt rundt. Dæk blomkål med panko. Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 15-20 min.

Bring vand* (se ingrediensliste) og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*. Rør godt rundt, læg låg på, og tag gryden af varmen. Lad hvile i 5 minutter, eller til vandet er absorberet. Rør godt rundt med en gaffel.

Skær agurk [½ stk, 2 pers.] og tomat i 2 cm tern.

Bland asiatisk dressing, vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og resterende mayonnaise i en lille skål.

Bland den færdigkogte couscous med kålblanding, agurk og tomat i en skål.

Anret couscoussalat og pankoblomkål i dybe tallerkener. Server med asiatisk mayonnaise.