topBanner
Sprød blomkål

Sprød blomkål

med grønkålssalat & asiatisk mayonnaise

Her får du masser af lækre ingredienser, lavede på nye og spændende der. Den sprøde blomkål med perfekt konsistens bliver garanteret en ny favorit. Couscous er et mildt, velsmagende tilbehør som får ekstra smak af bouillon og olivenolie. Asiatisk mayonnaise bidrager med et cremet, ekstra twist.

Tags:VegetariskHurtig
Allergener:glutensellerisesamsojaægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Blomkål

50 g

Panko

(Indeholdergluten)

25 g

Ketchup

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

100 g

Couscous

(IndeholderglutenKan indeholdeKan indeholde spor af soja)

150 g

Kålblanding, skåret

40 g

Asiatisk dressing

(Indeholdergluten, sesam, soja)

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

½ stk

Agurk

1 stk

Tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

250 ml

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2515 kJ
Kalorier (kcal)601 kcal
Fedt24 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat73 g
Sukker15 g
Protein16 g
Salt3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft.

Skær blomkål i små buketter, og læg i en skål.

Bland ketchup og halvdelen af mayonnaise til en dressing i en skål.

Bland dressingen med blomkål, tilsæt en smule olivenolie*, et nip salt* og peber*, og rør godt rundt. Dæk blomkål med panko.

Fordel på en bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 15-20 min.

2

Bring vand* (se ingrediensliste) og grøntsagsbouillon i kog i en gryde.

Tilsæt couscous og en smule olivenolie*. Rør godt rundt, læg låg på, og tag gryden af varmen. Lad hvile i 5 minutter, eller til vandet er absorberet. Rør godt rundt med en gaffel.

3

Skær agurk [½ stk, 2 pers.] og tomat i 2 cm tern.

4

Bland asiatisk dressing, vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og resterende mayonnaise i en lille skål.

5

Bland den færdigkogte couscous med kålblanding, agurk og tomat i en skål.

6

Anret couscoussalat og pankoblomkål i dybe tallerkener.

Server med asiatisk mayonnaise.