Sandwich med gedeost og prosciutto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sandwich med gedeost og prosciutto

Sandwich med gedeost og prosciutto

2 portioner | med rucola og spicy honning

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Gedeost og honning er en klassisk kombination, som passer perfekt i en frokost sandwich. Chiliflager i honningen giver sandwichen et lækkert twist.

Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Gedeost

(Indeholder Mælk)

50 g

Prosciutto

25 g

Honning

1 g

Chiliflager

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

40 g

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2475 kJ
Kalorier (kcal)591 kcal
Fedt21.5 g
Mættet fedt10.5 g
Kulhydrat75.3 g
Sukker15.1 g
Protein24 g
Salt3.8 g

Fremgangsmåde

Varm brød
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.

Halver baguette på langs.

Placer baguette på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 7-8 min, indtil sprøde og gyldne.

TIP: Vores brød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem. 

Forbered rucola
2

Skyl rucola.

Bland rucola, olivenolie, og et nip salt og peber i en mellemstor skål. 

Forbered honning
3

Bland honning og chiliflager i en lille skål.

TIP: Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.

Server
4

Smør gedeost på baguettet, og top med rucola, prosciutto og spicy honning.