Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Gedeost og honning er en klassisk kombination, som passer perfekt i en frokost sandwich. Chiliflager i honningen giver sandwichen et lækkert twist.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
100 g
Gedeost
(Indeholder Mælk)
50 g
Prosciutto
25 g
Honning
1 g
Chiliflager
2 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
40 g
Rucola
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.
Halver baguette på langs.
Placer baguette på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 7-8 min, indtil sprøde og gyldne.
TIP: Vores brød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Skyl rucola.
Bland rucola, olivenolie, og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Bland honning og chiliflager i en lille skål.
TIP: Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.
Smør gedeost på baguettet, og top med rucola, prosciutto og spicy honning.