topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ingefærglaseret kylling

Ingefærglaseret kylling

med vilde basmatiris og appelsin-spinatsalat

Blev du fanget af det spændende navn på denne ret? Vi lover at du ikke bliver skuffet over resultatet! Vi glaserer kylling i en spændende glace med sojasauce, ingefær, hvidløg og sesamfrø. Vi serverer vores ingefærglaseret kylling med vilde basmatiris blandet med revet gulerod og en frisk og farverig salat med rødkål, spinat og appelsin.

Tags:
Kalorielet
Hurtig
Proteinrig
Mælkefri
Allergener:
Sesam
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

150 g

Vilde basmatiris

1 stk

Gulerod

1 stk

Appelsin

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Hvidløgsfed

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ stk

Ingefær

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 4)

½ spsk

Hvedemel (trin 4)

1.5 dl

Vand (trin 4)

¼ spsk

Olivenolie (trin 5)

1.5 tsk

Sukker (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)597 kcal
Energi (kJ)2496 kJ
Fedt7.3 g
Mættet fedt1.4 g
Kulhydrat85 g
Sukker18.6 g
Protein47.6 g
Salt4.2 g

Redskaber

Rivejern
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 15 min.

Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. 

Forbered råvarer
2

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.

Riv hvidløg og ingefær [½ stk, 2P] (uskrællet) fint.

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag. 

Skær appelsin i 1 cm tern.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med et nip salt og peber i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav appelsin-spinatsalat
4

Imens, bland rødkål og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en stor skål, og masser med hænderne i 30 sek.

Tilsæt spinat og appelsin, og vend sammen. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Pisk hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk] og vand [1,5 dl | 3 dl] sammen til en jævning i en lille skål.

Glaser kylling
5

Opvarm olivenolie [1/4 spsk | 1/2 spsk] i samme stegepande (skyl af først) på middel varme.

Svits ingefær og hvidløg i 30 sek. 

Tilsæt jævning, sojasauce, sesamfrø, sukker [1,5 tsk | 3 tsk] og et stort nip chiliflager, og lad simre i 2-3 min.

Tilsæt kylling, vend sammen med sauce, og tag panden af varmen.
Vend gulerod i gryden med færdigkogt ris.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
6

Anret ris og appelsin-spinatsalat i dybe tallerkener. 

Top med kylling og sauce.

Drys med et nip chiliflager.