HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetarsandwich
topBanner
Vegetarsandwich

Vegetarsandwich

med ovnbagt aubergine, zucchini og calabresepesto

Her er en opskrift, der er perfekt, hvis du vil forberede din mad i god tid, eller hvis du vil gøre noget ekstra ud af maden til en hyggelig vinterpicnic. Vi bager baguette med hvidløgsolie, og fylder vores sandwich med ovnbagt aubergine og zucchini, salat, tomat og en spændende og smuk grøn calabresesauce.

Tags:VegetariskMad i fad
Allergener:glutenmælkægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Aubergine

110 g

Zucchini

300 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Stenovnsbagt baguette

(IndeholderglutenKan indeholdesesam)

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 stk

Hjertesalat

1 stk

Tomat

100 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

40 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

30 g

Calabresepesto

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)952.655 kcal
Energi (kJ)3985.9087 kJ
Fedt49.3435 g
Mættet fedt15.5 g
Kulhydrat102.7016 g
Sukker17.8 g
Protein25.7155 g
Salt3.6 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær aubergine og zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm skiver på langs. Skær kartofler i både. Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Drys aubergine og zucchini med Mamas Favorit, og bag i ovnen i 20-25 min. 

2

Pres eller hak hvidløg fint. Bland hvidløg, olivenolie* [2 spsk | 4 spsk] og et nip salt* i en lille skål.

3

Bland calabresepesto [½ pakke, 2P], fraiche [½ pakke, 2P] og et nip salt* og peber* i en lille skål.

4

Skær brød over på midten, og smør med hvidløgsolie. Bag i ovnen i 7-8 min, når grøntsagerne har 10 min tilbage. 

5

Skær tomat i tynde skiver. Skær blade af hjertesalat. Smuldr salatost med en gaffel i en skål.

6

Drys salatost på underbolle. Fyld med aubergine, zucchini, salat, tomat og calabresesauce. Top med overbolle. Server med kartofler og aioli.