Her er en opskrift, der er perfekt, hvis du vil forberede din mad i god tid, eller hvis du vil gøre noget ekstra ud af maden til en hyggelig vinterpicnic. Vi bager baguette med hvidløgsolie, og fylder vores sandwich med ovnbagt aubergine og zucchini, salat, tomat og en spændende og smuk grøn calabresesauce.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Aubergine
110 g
Zucchini
300 g
Kartofler
1 stk
Hvidløgsfed
2 stk
Stenovnsbagt baguette
(Indeholdergluten)75 g
Fraiche
(Indeholdermælk)1 stk
Hjertesalat
1 stk
Tomat
100 g
Græsk salatost
(Indeholdermælk)40 g
Aioli
(Indeholderæg, sennep)30 g
Calabresepesto
2 spsk
Olivenolie* (trin 2)
Tænd ovnen pÃ¥ 240°C/220°C varmluft. Skær aubergine og zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm skiver pÃ¥ langs. Skær kartofler i bÃ¥de. Fordel pÃ¥ en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Drys aubergine og zucchini med Mamas Favorit, og bag i ovnen i 20-25 min.Â
Pres eller hak hvidløg fint. Bland hvidløg, olivenolie* [2 spsk | 4 spsk] og et nip salt* i en lille skål.
Bland calabresepesto [½ pakke, 2P], fraiche [½ pakke, 2P] og et nip salt* og peber* i en lille skål.
Skær brød over pÃ¥ midten, og smør med hvidløgsolie. Bag i ovnen i 7-8 min, nÃ¥r grøntsagerne har 10 min tilbage.Â
Skær tomat i tynde skiver. Skær blade af hjertesalat. Smuldr salatost med en gaffel i en skål.
Drys salatost på underbolle. Fyld med aubergine, zucchini, salat, tomat og calabresesauce. Top med overbolle. Server med kartofler og aioli.