Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. En tostada er en mexicansk opvarmet tortilla som serveres flad med skønne toppings. I aften er vores tostadas toppede med cremet guacamole, krydrede rejer og spicy sriracha-mayo.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
150 g
Rejer
(Indeholder: Krebsdyr)
1 stk
Avocado
1 stk
Lime
50 g
Srirachamayonnaise
(Indeholder: Sennep, Æg)
5 g
Tex-Mex
¼ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen på 200°C/180°C (varmluft).
Fordel tortillas [½ pakke] på en bageplade med bagepapir, og dryp med olivenolie.
Varm i ovnen i 4-5 min, indtil gyldne.
Tag ud af ovnen, og stil til side for at køle af.
Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.
Skær lime i både.
Bland avocado, limesaft [2 tsk], salt [1/4 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.
TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer med Tex-Mex og salt [1/4 tsk] i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Top sprøde tortillas med guacamole, rejer og srirachamajo.