Det er med glæde, at vi præsenterer denne fantastiske opskrift til at lyse familiemiddagen op med - en simpel opskrift, der er en spændende blanding af tacos og traditionelle græske gyros. Oregano og citronskal tilføjer en klassisk græsk smag til syndigt gode kyllingestrimler, og du skal ikke være genert over at presse citronsaft over! Dæk bordet og smør dine varme tortillas med velsmagende gulerodstzatziki. Fyld dem med kylling og frisk salat, agurk og tomat, og nyd enhver bid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1
Kyllingelårfilet
8 stk
Tomat
Agurk
Fraiche
(Indeholdermælk)Gulerod
Blandet salat
Oregano
Tortillabrød
(Indeholdergluten)Hvidløgsfed
Citron
Riv gulerod (uskrællet). Pres eller hak hvidløg fint. Riv citronskal. Skær citron i både. Skær agurk i stave. Skær tomat i tynde skiver.
Bland fraiche, gulerod og hvidløg i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.
Fjern overskydende fedt fra kylling. Skær i 1 cm tykke strimler. Bland en smule olivenolie*, oregano, citronskal, kylling, et nip salt* og peber*. TIP: Fedt tilfører smag, så fjern ikke det hele!
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 5-6 min. Tag panden af varmen. Tilsæt et skvæt citronsaft.
Varm tortillabrød i 10 sekunder i mikrobølgeovn eller på en tør pande.
Fyld tortillabrød med salat, agurk, tomat, kylling og gulerodstzatziki.